Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67911 BGN1 GBP = 2.23108 BGN1 CHF = 1.69571 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) По пример от Тръмп КНСБ предлага 24 хил. лева необлагаем доход на семейство за първата година на брака

По пример от Тръмп КНСБ предлага 24 хил. лева необлагаем доход на семейство за първата година на брака

По пример от Тръмп КНСБ предлага 24 хил. лева необлагаем доход на семейство за първата година на брака

Кон­федерацията на независимите син­дикати в Бъл­гария (КНСБ) пред­лага въвеж­дането на необ­лагаем доход от 24 хил. лева на семейс­тво за годината, в която е сключен бракът му. Идеята бе съоб­щена от пред­седателя на КНСБ Пламен Димит­ров след среща с пар­ламен­тарна група от управ­ляващата коалиция. “По подобие на пред­ложението на американ­с­кия президент Доналд Тръмп, а именно всички семейс­тва, които имат брак, сключен съот­вет­ната година, да получат необ­лагаеми сред­с­тва в раз­мер на 24 хил. долара на годишна база. Ако това се приложи към нашата реал­ност, може да се говори за 24 хил. лева“, обяви Димит­ров. Според него става въп­рос за 27 хил. семейс­тва, които сключ­ват брак в Бъл­гария на година, и би струвало на бюджета 45 млн. лева.

КНСБ са пред­ложили още у нас да се въведе необ­лагаем минимум, което би струвало на бюджета 800 млн. лв., но парите биха отишли за подоб­ряване на живота на хората. Волята на ГЕРБ обаче е да няма данъчни реформи. КНСБ искат още и по-голямо увеличение на зап­латите в пуб­лич­ния сек­тор.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

САРА с мрачни прогнози за житото

САРА с мрачни прог­нози за житото

Пшеницата от новата реколта може да поевтинее до 232 лв. за тон, а средните добиви да падат със 17 %

С около 18% ще намалеят през 2018 година…

Прочети още:

Loading...