Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб20102018

Брой 201, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69998 BGN1 GBP = 2.22651 BGN1 CHF = 1.708 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Топ юрист се усъмни, че Росен е убиецът от Нови Искър

Топ юрист се усъмни, че Росен е убиецът от Нови Искър

Топ юрист се усъмни, че Росен е убиецът от Нови Искър

Профилът на сочения за убиец не съвпада и остават много въпросителни, твърди адвокат Марин Марковски

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, обяви адвокатът Марин Марковски.

По думите му блудник педофил няма как да извърши подобно престъпление.

Блудникът е действително затворен човек. Педофилията е много мъчително страдание, което съпътства сексуалния начин на живот на някои хора. Много е мъчително и за околните. Блудникът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски в ефира на БТВ.

Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”, добави Марковски.

Има много въпросителни въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът”, коментира Марковски.

Той каза още, че от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл. „Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино. Този въпрос е много важен, а по него няма яснота”, категоричен е адвокатът. 

Марковски добави също, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период, ако е намерен косъм без луковица на него. „Когато той стреля, там има трима мъже. На тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време, докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет души накуп, без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително”, допълва Марковски. 

За да се каже, че човек е убиец, трябва да има влязла в сила присъда”, каза още юристът.

Освен това откритата следа за ДНК е аргумент, че е бил там, но не доказва, че е стрелял. Съвременната експертиза може и от косъм без луковица да изведе ДНК. Но това изисква време и не може да стане за часове. Ако е от слюнка, защото е пил вода, може да стане по-бързо. В България има ДНК профили, но те не казват дали има такава информация за Росен, поясни Марковски.  

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие