Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25032019

Брой 313, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.73052 BGN1 GBP = 2.27713 BGN1 CHF = 1.7396 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Стотици семейства страдат от постоянни спирания на тока в “Люлин“

Стотици семейства страдат от постоянни спирания на тока в “Люлин“

Стотици семейства страдат от постоянни спирания на тока в “Люлин“

Стотици семейства в столичния квартал “Люлин“ страдат от непрекъснати спирания на тока, предупреди „Нова телевизия”. Според ЧЕЗ причината са крадци на жици, а според жителите на района вината е в лошата поддръжка на съоръженията на електроразпределителното дружество.

Хората се оплакват, че ту имат, ту нямат ток, като прекъсванията достигат до 10 пъти на ден. Няколко микрорайона от столичния квартал са подложени на истински тормоз. Хората там не знаят кога могат да заседнат в асансьора, а уредите им гърмят заради честите прекъсвания на електроенергията. Те вече са изпратили жалби до ЧЕЗ, Комисията за защита на потребителите и националния омбудсман. Местните са категорични, че не става дума за кражба на кабели, както твърди ЧЕЗ. Те заплашиха, че ако не бъдат взети мерки, ще затворят тунела в “Люлин“. Вече нямаме търпение. Това, което казват от ЧЕЗ, са пълни лъжи. Токът спира по 10 пъти на ден. Значи те искат да ми кажат, че се разбиват по 10 трафопоста на ден и ги оправят за 15 минути ли? Нас какво ни интересува, че те не си пазят и защитават мрежата?, разгневи се един от недоволните жители. Според тях проблемът е, че не се поддържат съоръженията и не се прави профилактика на мрежата.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Румънецът се оправда с мръсни удари на съперника

Румънецът се оправда с мръсни удари на съперника

Румънският боксьор Богдан Дину оправда загубата си с нокаут от Кубрат Пулев с няколко мръсни удара, вкарани от българина. Кобрата спечели ма…

Прочети още:

Loading...

Свят