Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет22082019

Брой 161, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76137 BGN ↓ 1 GBP = 2.13647 BGN ↑ 1 CHF = 1.79846 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

Българският антифашистки съюз се присъедини към поздравите до ЗЕМЯ и „Русия днес” във връзка с юбилеите на двете издания. В писмо, подписано от председателя на УС на БАС Симеон Игнатов се казва: „През изминалите години спечелихте обичта на десетки хиляди българи с откровената си гражданска позиция и защита на истината в съвременното българско общество. Репортажите, статиите, публицистиката, художествените текстове на вашите страници са високо професионални и проникнати от голямо съдържание. С перата на редакторите и стотици сътрудници вие воювате за свобода, защита на човека, разпънат от социални и духовни унижения в годините на неолиберализма в българия.

В ЗЕМЯ и „Русия днес” достойно място намира и многовековната история на Отечеството ни България. Отстоявате и процесите във великата и братска Русия – нашата двойна освободителка.

Благодарим ви, че на страниците на двете авторитетни медии отразявате с талант и мъдрост и антифашистката съпротива и подвига на Първа българска армия в Отечествената война, а също и подвига на Съветската армия, която с героизъм и саможертва на своите войни пречупи гръбнака на хитлеро-фашизма и с марша на победата освободи Европа и света от злото, заплашило човечеството.

Вие достойно преминахте през трудностите на честните медии, които защитават свободата във всичките й измерения. Съпричастни сте с миналото, сегашния ден и бъдещето на Родината ни. Успех, приятели!”, завършва посланието си до нашите екипи и читатели ръководството на БАС. ЗЕМЯ и „Русия днес” получиха поздравителен адрес и от Областния съвет на БАС в София-област, начело с Йорданка Кринчева.

България

Икономика

Култура

Спорт

Руис е провалил преговорите за мач между Джошуа и Кобрата на “Уембли“

Руис е провалил преговорите за мач между Джошуа и Кобрата на “Уембли“

“IBF е организацията, която създаде прецедент, като не следва писаните си правила, заяви боксовият агент Ивайло Гоцев

Кубрат Пулев е водил пр...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие