Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед19052019

Брой 92, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.74581 BGN ↓ 1 GBP = 2.23618 BGN ↓ 1 CHF = 1.7299 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

Българският антифашистки съюз се присъедини към поздравите до ЗЕМЯ и „Русия днес” във връзка с юбилеите на двете издания. В писмо, подписано от председателя на УС на БАС Симеон Игнатов се казва: „През изминалите години спечелихте обичта на десетки хиляди българи с откровената си гражданска позиция и защита на истината в съвременното българско общество. Репортажите, статиите, публицистиката, художествените текстове на вашите страници са високо професионални и проникнати от голямо съдържание. С перата на редакторите и стотици сътрудници вие воювате за свобода, защита на човека, разпънат от социални и духовни унижения в годините на неолиберализма в българия.

В ЗЕМЯ и „Русия днес” достойно място намира и многовековната история на Отечеството ни България. Отстоявате и процесите във великата и братска Русия – нашата двойна освободителка.

Благодарим ви, че на страниците на двете авторитетни медии отразявате с талант и мъдрост и антифашистката съпротива и подвига на Първа българска армия в Отечествената война, а също и подвига на Съветската армия, която с героизъм и саможертва на своите войни пречупи гръбнака на хитлеро-фашизма и с марша на победата освободи Европа и света от злото, заплашило човечеството.

Вие достойно преминахте през трудностите на честните медии, които защитават свободата във всичките й измерения. Съпричастни сте с миналото, сегашния ден и бъдещето на Родината ни. Успех, приятели!”, завършва посланието си до нашите екипи и читатели ръководството на БАС. ЗЕМЯ и „Русия днес” получиха поздравителен адрес и от Областния съвет на БАС в София-област, начело с Йорданка Кринчева.

България

Икономика

Жените по-редовно плащат дълговете си от мъжете

Жените по-редовно плащат дълговете си от мъжете

Ако доскоро най-масовата група добри платци бяха на възраст 50-60 години, към момента тя се измества към по-младите - на 25-29 години

Дама на...

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Скъпотията не подмина и земеделието

Скъпотията не подмина и земеделието

Цените на производител в селското стопанство са се увеличили средно с 5,4% през първото тримесечие на тази година спрямо същия период на мин...

Прочети още:

Loading...