Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт26032019

Брой 314, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.727 BGN1 GBP = 2.28383 BGN1 CHF = 1.74053 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

БАС поздрави ЗЕМЯ и „Русия днес”: Отстоявате истината с талант

Българският антифашистки съюз се присъедини към поздравите до ЗЕМЯ и „Русия днес” във връзка с юбилеите на двете издания. В писмо, подписано от председателя на УС на БАС Симеон Игнатов се казва: „През изминалите години спечелихте обичта на десетки хиляди българи с откровената си гражданска позиция и защита на истината в съвременното българско общество. Репортажите, статиите, публицистиката, художествените текстове на вашите страници са високо професионални и проникнати от голямо съдържание. С перата на редакторите и стотици сътрудници вие воювате за свобода, защита на човека, разпънат от социални и духовни унижения в годините на неолиберализма в българия.

В ЗЕМЯ и „Русия днес” достойно място намира и многовековната история на Отечеството ни България. Отстоявате и процесите във великата и братска Русия – нашата двойна освободителка.

Благодарим ви, че на страниците на двете авторитетни медии отразявате с талант и мъдрост и антифашистката съпротива и подвига на Първа българска армия в Отечествената война, а също и подвига на Съветската армия, която с героизъм и саможертва на своите войни пречупи гръбнака на хитлеро-фашизма и с марша на победата освободи Европа и света от злото, заплашило човечеството.

Вие достойно преминахте през трудностите на честните медии, които защитават свободата във всичките й измерения. Съпричастни сте с миналото, сегашния ден и бъдещето на Родината ни. Успех, приятели!”, завършва посланието си до нашите екипи и читатели ръководството на БАС. ЗЕМЯ и „Русия днес” получиха поздравителен адрес и от Областния съвет на БАС в София-област, начело с Йорданка Кринчева.

България

Икономика

“Агрион“ отдава земеделска земя с търгове

“Агрион“ отдава земеделска земя с търгове

Субсидиите и земеделската програма стимулират хора извън агросектора да наемат парцели

Лидерът в управлението на земеделски активи „Агрион“ о…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие