Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет13122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Родители смятат, че в охраната на школото има пропуски

Арестуваният за блудство с първокласнички мъж остава зад решетките за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража. Той признал за извършените блудствени действия, но представил случилото се по различен начин, уточнява „Нова телевизия”. В петък 33-годишният Валентин Асенов беше арестуван, след като заключи две деца в тоалетната на столичното 17-о училище. Според обясненията по случая, мъжът им показвал нецензурни клипове и направил опит за блудство. Непознатият не е заплашвал двете деца, разказа пред камерата на телевизията бащата на момичето. Затворил ги в училищната тоалетна и попитал 7-годишните момичета „Можете ли да пазите тайна?”. Ако моето дете не беше споделило, това щеше да се повтори, категоричен беше пред „Нова телевизия” бащата Кирил Трилев. Още на следващия ден Асенов се върнал в училището – спокоен и сякаш нищо не се е случило. Не знаел, че тайната му е разкрита.

Поканихме родителите на среща, за да подготвим жалба. Едно от децата разпозна човека и успяхме да го задържим временно, обясни директорът на училището Антоан Тонев.

Трилев обаче смята, че в охраната има пропуски. Затова директорът обеща повече никой от доставчиците на храна да няма достъп до учебното заведение. А родителите не знаят как децата им ще влязат в училището в понеделник. Ясно е едно – 33-годишният Валентин Асенов няма да излезе от ареста. Поне в следващите 72 часа, коментира още телевизията.

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...