Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт14072020

Брой 131, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.72639 BGN ↓ 1 GBP = 2.17464 BGN ↓ 1 CHF = 1.83044 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Заподозрян в блудство примамва деца в тоалетната на училище

Родители смятат, че в охраната на школото има пропуски

Арестуваният за блудство с първокласнички мъж остава зад решетките за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража. Той признал за извършените блудствени действия, но представил случилото се по различен начин, уточнява „Нова телевизия”. В петък 33-годишният Валентин Асенов беше арестуван, след като заключи две деца в тоалетната на столичното 17-о училище. Според обясненията по случая, мъжът им показвал нецензурни клипове и направил опит за блудство. Непознатият не е заплашвал двете деца, разказа пред камерата на телевизията бащата на момичето. Затворил ги в училищната тоалетна и попитал 7-годишните момичета „Можете ли да пазите тайна?”. Ако моето дете не беше споделило, това щеше да се повтори, категоричен беше пред „Нова телевизия” бащата Кирил Трилев. Още на следващия ден Асенов се върнал в училището – спокоен и сякаш нищо не се е случило. Не знаел, че тайната му е разкрита.

Поканихме родителите на среща, за да подготвим жалба. Едно от децата разпозна човека и успяхме да го задържим временно, обясни директорът на училището Антоан Тонев.

Трилев обаче смята, че в охраната има пропуски. Затова директорът обеща повече никой от доставчиците на храна да няма достъп до учебното заведение. А родителите не знаят как децата им ще влязат в училището в понеделник. Ясно е едно – 33-годишният Валентин Асенов няма да излезе от ареста. Поне в следващите 72 часа, коментира още телевизията.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Рекордно ниски добиви от пшеница за последните 10 години отчитат земеделските производители във Великотърновско, предаде БНР. Кооперацията в...

Прочети още:

Loading...