Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21012019

Брой 267, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71624 BGN1 GBP = 2.21599 BGN1 CHF = 1.72899 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Жестоко убийство на водеща на телевизия в Русе

Жестоко убийство на водеща на телевизия в Русе

Жестоко убийство на водеща на телевизия в Русе

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление

Полицията в Русе разследва жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова – административен директор и водеща в русенската телевизия TVN. По данни на местния портал Rusemedia убийството е било придружено с изнасилване и жесток побой. За случая потвърди комисар Теодор Атанасов – директор на ОД на МВР в Русе. Сигналът за престъплението е подаден във Второ РПУ в града около 14:20 часа. Според източници на „Нова телевизия” тялото е открито в събота в труднодостъпен район. Намерено е в храсти, близо до река Дунав. Разпознаването на жертвата е станало късно преди ден. Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на Маринова. Убитата по жесток начин тв шефка е била сред изявените в града в социалните дейности, коментира Епицентър. Тя от години се занимавала с благотворителни каузи, насочени към деца от социално слаби семейства, за които събирала пари, учебници и дрехи.

Колегите й от русенската телевизия недоумяват кой би посегнал на Виктория, която винаги била усмихната и позитивна. От скоро тя е водила и разследващо предаване в медията, от което е качила клипове в профила си във „Фейсбук”. От профила на жената в социалната мрежа стана ясно, че освен каузите тя имала и екстремно хоби — парапланеризъм. Убийството е придружено с изнасилване и жесток побой, вследствие на който жената е обезобразена и задушена.

България

Икономика

Култура

 Добромир Банев празнува с “Любов до синьо“ своята 50-годишнина

 Добромир Банев празнува с “Любов до синьо“ своята 50-годишнина

Премиерата ще се състои на 13 февруари от 18:30 часа в централното фоайе на Националната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий“

Един от най…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие