Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед18112018

Брой 221, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.73006 BGN1 GBP = 2.21323 BGN1 CHF = 1.72092 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Майките разписаха „оставката“ на Валери Симеонов

Майките разписаха „оставката“ на Валери Симеонов

Майките разписаха „оставката“ на Валери Симеонов

С шествие до централата на ВМРО и с копия на написаната “оставка“ на Валери Симеонов премина 16-ата вечер от гражданските протести в София с искане за оставката на вицепремиера във вторник. По-рано през деня майките на деца с увреждания излязоха с позиция, че протестът има граждански характер и морални основания и всяка политическа сила, която смята тяхното становище за основателно, може да окаже подкрепа на искането за оставка, “но нито една политическа сила не бива да си съобразява, че ще гради развитието си на гърба на искането на майките“. И отново майките казаха, че всеки, който ги смята за платени, не е добре дошъл на този протест.

Протестиращите разпространяваха лист с “оставката“ на Валери Симеонов, написана от “негово име“, с мотиви, че не може да контролира поривите си да говори обиди, не може да контролира желанията си да отнема права, както и спонтанните си демонстрации на омраза към човешките ценности. “Боли, не боли, подавам оставка“, завършва написаното на раздаваните листи. Печат “одобрявам“, който е допълнен с подписа на суверена в лицето на българските граждани, също присъства на листите. Идеята е повече хора да ги подпишат и след това майките ще решат какво да правят, коментира „Дарик радио”.

България

Икономика

Култура

Спорт

ПСВ (Айндховен) с интерес към Кирил Десподов

ПСВ (Айндховен) с интерес към Кирил Десподов

Кирил Десподов продължава да е най-следеният играч от ЦСКА, а според “Тема Спорт“ интерес към таланта има от страна на холандския шампион ПС

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие