Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед16022020

Брой 284, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.80394 BGN ↑ 1 GBP = 2.35053 BGN ↑ 1 CHF = 1.83801 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Цветелина Пенкова: Ще работя да върнем младите в България

Цветелина Пенкова: Ще работя да върнем младите в България

Цветелина Пенкова: Ще работя да върнем младите в България

Гражданите на област Силистра вярват, че новите лица ще спомогнат за промяна в България

Кандидатът за евродепутат от листата на “БСП за България“ Цветелина Пенкова се срещна с жителите на гр. Дулово и с. Секулово. Ниските трудови възнаграждения, размерът на пенсиите и обезлюдяване на селата бяха сред темите, които Цветелина обсъди с жителите там. “Много българи напускат страната, за да търсят развитие в чужбина. Красноречиво говори цифрата на българите, които живеят в чужбина, за мнението им за сегашното управление. Те не вярват, че на този етап България им предоставя достатъчно възможности за развитие“, коментира тя. Кандидатът на левицата разясни основните политики, заложени във „Визия за Европа” и „Визия за България” и постави като личен приоритет младежките политики и начините, по които те могат да бъдат отстоявани и прокарани в Европейския парламент. В края на дискусията организаторите на рок фестивала в Секулово призоваха Пенкова да положи всички усилия да стимулира младите хора да упражняват правото си на глас. “Трябва да се борим за достойни доходи и  пенсии, както  и достоен и справедлив живот за младите и за техните деца”, завърши  Цветелина Пенкова. “Основна цел на политиките, заложени във  “Визия за България“ и “Визия за Европа“ е връщането на младите хора в България. След като някои от нас вече се върнаха - има надежда. Първата стъпка към промяната на статуквото са Европейските избори на 26 май”. Това заяви Цветелина Пенкова в гр. Главиница, където се срещна с граждани заети в земеделската индустрия. Тя представи пред събралите се европейските принципи и ценности и как те се припокриват с ценностите на БСП. 

Участниците в срещата изразиха надежда, че младите лица в политиката ще внесат промяна и апелираха към политики, при които “голямата кауза трябва да бъде България”. 

Предмет на дискусия беше и организациите на изборния ден на българите в чужбина и трудностите, през които те преминават, за да упражнят правото си на глас.

България

Икономика

Култура

Спорт

Шампион с Лудогорец премина в Ред Бул

Нападателят Давид Рибейро, който през есента игра за Ботев (Враца) под наем от Лудогорец, повече няма да играе в България. В началото на год...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие