Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед16022020

Брой 285, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.80394 BGN ↑ 1 GBP = 2.35053 BGN ↑ 1 CHF = 1.83801 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Крум Дончев: Отборът, с който тръгвам, ще се състезава за България

Крум Дончев: Отборът, с който тръгвам, ще се състезава за България

Крум Дончев: Отборът, с който тръгвам, ще се състезава за България

„Вярвам, че дългогодишният ми международен опит в сферата на транспорта и логистиката, в създаването и развитието на добри международни търговски отношения може да бъде от полза на българската нация. Вярвам също така, че като човек с достойнство и хъс за победа ще мога не само да защитя правата на България в ЕП, но и да допринеса за реализирането на основни икономически отношения, от които страната ни има нужда“, заяви кандидатът за евродепутат от листата на “БСП за България“ Крум Дончев пред обществеността във Варна.

„Истинската искра да повярвам, че има смисъл да съм част от политиката, запали в мен една учителка от град Гулянци в началото на предизборната кампания. В този ден, докато говорех пред събралата се общественост какви възможности предлага „Визия за България“, тя стана и сподели, че като пенсионер и учител няма какво да яде. Заплатата й е твърде ниска, за да може да покрие елементарни месечни нужди. Децата и внуците й са принудени да търсят начин и възможност да оцеляват извън България. Това ми даде сили и вяра да смятам, че всичко, което правя, има смисъл, че отборът, с който тръгвам, ще се състезава заедно с мен в състезанието за България“, заключи Дончев.

България

Икономика

Култура

Спорт

Шампион с Лудогорец премина в Ред Бул

Нападателят Давид Рибейро, който през есента игра за Ботев (Враца) под наем от Лудогорец, повече няма да играе в България. В началото на год...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие