Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт14072020

Брой 131, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.72639 BGN ↓ 1 GBP = 2.17464 BGN ↓ 1 CHF = 1.83044 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

10 дни след евровота лидерът на “Атака“ Волен Сидеров заговори за сделка и измама в резултатите на ВМРО. Пред БНТ той поиска още ревизия на министерството на отбраната.

Сидеров заяви, че не е ясно докога малката коалиция може да продължи да съществува в този вид, като изрази съмнения за купуването на гласове, които от ВМРО отхвърлиха. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отказа коментар по темата. Юлиян Ангелов, депутат от ПГ на ОП, коментира пред телевизията, че всеки може да си направи справка по всички секции и да види резултатите на ВМРО. И тези, които твърдят, че има някакви други прийоми, освен предизборната кампания, могат да си проверят техните резултати в секции на различни места, където особено живеят цигани. Валери Симеонов, се възмути и отговаря само за собствените си думи и мога да се аргументирам. За чужди думи да отговарям не е редно. Бъдещето на коалицията “Обединени патриоти“ ще бъде решено на коалиционен съвет, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Рекордно ниски добиви от пшеница за последните 10 години отчитат земеделските производители във Великотърновско, предаде БНР. Кооперацията в...

Прочети още:

Loading...