Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет13122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

Напрежение сред Патриотите заради резултатите от евровота

10 дни след евровота лидерът на “Атака“ Волен Сидеров заговори за сделка и измама в резултатите на ВМРО. Пред БНТ той поиска още ревизия на министерството на отбраната.

Сидеров заяви, че не е ясно докога малката коалиция може да продължи да съществува в този вид, като изрази съмнения за купуването на гласове, които от ВМРО отхвърлиха. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отказа коментар по темата. Юлиян Ангелов, депутат от ПГ на ОП, коментира пред телевизията, че всеки може да си направи справка по всички секции и да види резултатите на ВМРО. И тези, които твърдят, че има някакви други прийоми, освен предизборната кампания, могат да си проверят техните резултати в секции на различни места, където особено живеят цигани. Валери Симеонов, се възмути и отговаря само за собствените си думи и мога да се аргументирам. За чужди думи да отговарям не е редно. Бъдещето на коалицията “Обединени патриоти“ ще бъде решено на коалиционен съвет, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...