Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет18102019

Брой 202, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75995 BGN ↓ 1 GBP = 2.25222 BGN ↓ 1 CHF = 1.77948 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало България (2) Младите в БСП ще са домакини на 1000 свой връстници от Европа

Младите в БСП ще са домакини на 1000 свой връстници от Европа

Младите в БСП ще са домакини на 1000 свой връстници от Европа

Летният лагер ще се проведе в Албена под мотото за по-солидарна и справедлива Европа

Габриел Вълков, член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, взе участие в заседанието на ръководството на Младите европейски социалисти в Париж. Заседанието бе свързано с организацията на Летен лагер 2019 , който тази година ще се проведе в курорт Албена, България.

Като член на ръководството на младите европейски социалисти, той заяви, че  мотото на Летен лагер 2019 ще бъде: “Ние се борим за всяко социално право”!

“Това лято в Албена ще бъдем домакини на над 1000 младежи от над 30 различни държави в Европа. Заедно ще защитим равенството на всеки един млад човек в България, Европа и Света. Вероятно не всички сме равни, но на всеки един от нас трябва да бъде даден равен шанс и възможност за развитие в живота. Няма значение дали си беден или богат, млад или стар, жена или мъж, всеки от нас трябва да има равен достъп до образование, здравеопазване и социални грижи, осигурени от държавата, в която живее. Нека всички заедно, като млади хора се обединим, за да застанем рамо до рамо в каузата за една по-справедлива, по-солидарна и с по-добро качество на живот Европа”- бе категоричен Вълков пред колегите си от младежката организация на ПЕС, YES.

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие