Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет10072020

Брой 129, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.72441 BGN ↓ 1 GBP = 2.18151 BGN ↑ 1 CHF = 1.83922 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Да води позитивна кампания – това е съветът на Стефан Данаилов към Мая Манолова

Да води позитивна кампания – това е съветът на Стефан Данаилов към Мая Манолова

Да води позитивна кампания – това е съветът на Стефан Данаилов към Мая Манолова

Борисов го стяга чепикът, нервен е от нейната кандидатура, констатира любимецът на поколения българи и зам.-председател на БСП

Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее“, заяви Стефан Данаилов в ефира на БТВ по повод завръщането му на сцената след преживяната операция.

На 77 години ще стана луда глава, много добре знам, че адреналинът помага за всичко, усетя ли публиката, забравям за всичко, призна именитият актьор, който тази вечер излиза на сцената.

Ламбо разказа и каква е програмата му оттук нататък.

„На 12-ти играя в Русе и след това отивам пак на чичо доктор, че няма как. В тази болница, в която бях приет, с такова уважение ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше“, разказва още Данаилов.

“В тази болница, в която бях приет, с такова уважение ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше“, разказва още с присъщото си чувство за хумор големият актьор.

Стефан Данаилов, който е и зам.-председател на БСП, коментира и предстоящите избори. „Няма такъв случай, в който да не съм се включил. Аз наблюдавам процесите. Ситуацията главно в София ме вълнува. И тук аз съм вече вдовец. Един вдовец гледа главно жената вече. И двете дами, са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по-различен начин“, уточни Данаилов. „Фандъкова сега като я видя по телевизора я виждам колко е уморена, рутината също пречи. И каквото и да се случи все едно някой друг го прави. Аз казвам, че съм я харесвал, но винаги съм бил против нея, естествено защо“, уточни той.

„Манолова най-малко може да ти изглежда уморена. Мая иска да върши работата. Като омбудсман къде ли не отиде. Опасно е да не подкара по схемата Фандъкова – Борисов. Тя трябва по свой начин да решава проблемите. И понеже аз бях човек, който на времето каза, че тя не става за президент,  сега най-отговорно казвам, аз съм за Мая Манолова, каквото и решение да вземе партията. Тя е най-удачното ни предложение. Елена Йончева прекали с остротата. Малко се страхувам от Инициативния комитет на Манолова.  Това са млади остри хора. Много напрягащи. Тя е склонна да продължи по техния начин. Нека да укроти тона и да стане жена. Направете приятна кампания, да ни е приятно да ги гледаме жените. А не само да се плюят. Емоциите не винаги помагат за кампания. На евроизборите сбъркахме, пресолихме манджата.

Борисов го стяга чепика от появата на Мая. И затова е нервен. Партията е достатъчно интелигентна, за да си избере начин, по който да предложи кмет на София. Болките минават. Напред чичо Ламбо!”, завърши възторжено Стефан Данаилов.

България

Икономика

Loading...

Култура

Кинофестивалът във Венеция ще се проведе с промени

Кинофестивалът във Венеция ще се проведе с промени

Директорът на проявата Алберто Барбера изрази задоволството си, че форумът ще се проведе при минимално съкращаване на кинотворбите. Шоуто ще...

Прочети още:

Loading...

Спорт

7 заразени в Локо Пд

Отборът на Локомотив Пловдив излезе с официална информация, в която извести колко са заразените от коронавирус в клуба. От резултатите става...

Прочети още:

Loading...

Свят

В Германия приеха стратегията за равенство между половете

В Германия приеха стратегията за равенство между половете

Ще се намалява разликата в трудовите възнаграждения на жените и мъжете

Германското правителство одобри планираната стратегия, която цели да н...

Прочети още:

Loading...

Земеделие