Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт28012020

Брой 271, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.774 BGN ↑ 1 GBP = 2.31849 BGN ↓ 1 CHF = 1.82976 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало България (2) Кирил Добрев: Ако обновлението на БСП не продължи, съдбата на партията е поставена на карта

Кирил Добрев: Ако обновлението на БСП не продължи, съдбата на партията е поставена на карта

Кирил Добрев: Ако обновлението на БСП не продължи, съдбата на партията е поставена на карта

Разумът в БСП трябва да надделее, да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече загубихме две поколения, апелира заместник-председателят на БСП

„Благодаря на всички, които участваха в изборите. И на тези избори извадихме на места хора, с ясното съзнание какво ги очаква. Силни личности, хора, които са се доказали. Имаме добри примери в Бургас за това как трябва да правим кампания, имаме и лоши примери как не трябва да се прави. Този подробен анализ го свършихме на областно ниво. Надявам се това да го направим и на общинско“. Това заяви в Бургас зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев. Той коментира още, че ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Като изключително жизненоважно Добрев посочи привличането на нови, млади хора, дори и граждански организации, близки до левицата. „Сами не можем. На тези избори разбрахме, че за да постигнем успех, трябва на  наша страна да застанат хората. На много места успяхме, на други не се справихме. Залагам на тази кампания разумът в БСП да надделее, да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече загубихме две поколения.  Хайде поне за следващото поколение да обединим усилия, да подадем ръце и да знаем, че единствената  алтернатива на това безумно управление, което има държавата, е  БСП“, каза още Кирил Добрев. Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за усилията, положени по време на цялата кампания в област Бургас.

Младежкото обединение на социалистите стартира кампания „Студентска стипения”

На последното си заседание за 2019г. Националният съвет на Младежкото обединение в БСП взе решение да стартира програма  „Студентска стипендия“. По случай студентския празник младежите на БСП планират през следващите години да финансират определен брой бъдещи или настоящи студенти със стипендия за заслуги.

В рамките на събитието бяха обсъдени и анализирани кампанията и резултатите от изборите за местен парламент, както и актуалната политическа обстановка в България. По време на дискусията бе изтъкнато увеличението на млади хора до 35 годишна възраст в съставите на общинските съвети из цялата страна. Националният съвет насрочи отчетно-изборна кампания и Петата национална конференция на Обединението през 2020 г., като всеки младежки клуб в периода 09.12.2019 г. – 29.02.2020 г. трябва да проведе отчетно-изборно събрание на своята структура. 

България

Култура

Шарон Кам - специален гост на Софийска филхармония

Шарон Кам - специален гост на Софийска филхармония

Съзвездие от талантливи солисти ще зарадват ценителите на класическата музика

На 13-и февруари на сцената на зала “България“ ценителите на кл...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие