Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед23092018

Брой 181, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.66185 BGN1 GBP = 2.20773 BGN1 CHF = 1.72899 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Дни на културата “Елиас Канети” стартираха в Русе

Дни на културата “Елиас Канети” стартираха в Русе

За трета поредна година в Русе се провеждат Дни на култура, изкуство и образование „Елиас Канети“. В културния календар на събитието са включени изложби, концерти, представяне на книги, кинолектории и спектакли.

Дните стартираха с изложба на русенската художничка Галина Неделчева и ще завършат на 18 ноември с концерт от 42-та национална Джаз среща. За любителите на филмовото изкуство, с вход свободен, на 18-ти, 19-ти и 20-ти октомври, Кинолектория „Екранизирани романи“ представя „Трамвай „Желание“, „Самотният бегач на дълги разстояния“ и „Ъндърграунд“. В Седмицата на испанското кино от 23-ти до 27-ми октомври, за любителите ще се излъчат 5 филма.

На 30-ти октомври, в голямата зала на Доходно здание ще се състои концерт на певеца и поет Михаил Белчев. На 6-ти ноември ще обявят победителите във фотоконкурса „Запази духа на Русе“ 11-ти и 12-ти ноември са посветени на младите таланти, ще бъдат представени деца, автори и лауреати в рамките на 10. Национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски“.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...