Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт14082018

Брой 160, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71519 BGN1 GBP = 2.18944 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Театър ВЕСЕЛ с юбилеен афиш през март!

Театър ВЕСЕЛ с юбилеен афиш през март!

Театър ВЕСЕЛ с юбилеен афиш през март!

През март във Велико Тър­ново ТЕАТЪР ВЕСЕЛ отбелязва 20 години артис­тична дей­ност! Сценич­ните събития в афиша на популяр­ната трупа ще бъдат пред­с­тавени в камер­ната зала на НЧ „Искра” в старата столица.

Атрак­тив­ният спек­такъл е за всички зрители на тър­нов­с­ките кук­леници. На 17 март от 11.00 на сцената ще излязат герои от пиеси, които вече 20 години въл­нуват, забав­ляват, изненад­ват и очароват най-вярната пуб­лика в Тър­ново, в цяла Бъл­гария и зад граница. Праз­нич­ният спек­такъл е със свободен вход за всички любители на кук­леното теат­рално изкус­тво.

Прин­цесата и граховото зърно” е класичес­кото заг­лавие, пред­видено за 24 март от 11.00. Това е една история за истин­с­ката стой­ност на човека, актуална във всички времена. Само сър­цето има способ­ност да усети и поз­нае истината… Спек­такълът е пред­с­тавян на теат­рални форуми в Бъл­гария, Сър­бия, Румъния.

Хитър Петър” е пос­лед­ното пред­с­тав­ление, което ще видят зрителите в навечерието на Деня на хумора и шегата.

На 31 март ще се сътои въл­нуващата среща на мал­ките зрители с Хитър Петър, популяр­ният бъл­гар­ски герой и неговите опоненти – Попа, Чор­ба­джията и Попадията. Фол­к­лорни игри, пос­ловици и поговорки, загадки и народна музика са акцен­тите в спек­такъла, които офор­мят неговата самобит­ност.

България

Икономика

Спорт

Иртиш на Херо с нова издънка в Казах­с­тан

Отборът на Иртиш продъл­жава с ужасяващото си пред­с­тавяне във фут­бол­ното пър­вен­с­тво на Казах­с­тан. Воденият от бъл­гар­с­кия треньор Димитър Дими…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие