Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт14072020

Брой 131, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.72639 BGN ↓ 1 GBP = 2.17464 BGN ↓ 1 CHF = 1.83044 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Националната художествена академия отваря ателиетата си за деца

Националната художествена академия отваря ателиетата си за деца

НХА отваря на 1 август, за десети път, ателиетата си за участниците в Лятната академия за деца и ученици. Културно-образователният проект е на фондация “Свети Пимен Зографски“ към НХА. През целия месец децата ще рисуват, ще моделират под ръководството и грижите на студентите-художници. В последните дни на август ще подредят най-хубавите си творби в пъстра изложба в “Академия“.

Месецът ще започне с празничен хепънинг “Деца рисуват вън“ в градината “Свети Климент Охридски“, пред галерия “Академия“. Преди обед децата и студентите ще подготвят своите пъстри изненади, а в следобедните часове ще оформят с тях Алеята на творчеството. Всеки, който мине по алеята пред галерия “Академия“, ще има възможност да се включи в рисуването на най-дългия цветен фриз, ще може да добави свое цвете във вълшебната цветна леха. Докато децата майсторят своите произведения на Алеята, в галерия “Академия“ родителите ще гледат филма “Детска академия“ с режисьор Ралица Димитрова.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Рекордно ниски добиви от пшеница за последните 10 години отчитат земеделските производители във Великотърновско, предаде БНР. Кооперацията в...

Прочети още:

Loading...