Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб14122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Звездата Соня Йончева очаква предложения у нас

Звездата Соня Йончева очаква предложения у нас

Звездата Соня Йончева очаква предложения у нас

На 15 ноември в зала “България“ оперната звезда Соня Йончева ще представи арии из опери на Джакомо Пучини заедно със Софийска филхармония, под диригентската палка на маестро Найден Тодоров. Партньор в дуетите ще ѝ бъде младият и тенор Михаил Михайлов - лауреат на конкурса “Гена Димитрова“. Новото голямо име на Метрополитен опера Соня Йончева е най-обещаващото лирично драматично сопрано в света.

С появата си на световните сцени тя печели безапелационно публиката с красивия си глас, изящна артистичност и харизматично присъствие.

Определяна е за най-добрата Виолета от “Травиата“ от времето на Мария Калас.

Тя е в Топ 10 на най-продаваните артисти в света. Последният й диск с бароков репертоар от Хендел е в челната петорка на най-продаваните албуми с класическа музика в 23 държави. Нейни партньори на сцената са артисти от ранга на Пласидо Доминго, Дмитрий Хворостовски, Стинг, Йонас Кауфман, Томас Хемпсън, Антонио Папано. В репертоара си има над 50 централни сопранови роли.

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...