Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет29052020

Брой 99, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.77544 BGN ↓ 1 GBP = 2.17973 BGN ↓ 1 CHF = 1.83079 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) 150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

Тази седмица Софийската опера ви кани да гледате безплатно “Жизел“, “Дон Кихот“ и “Атила“ с български и световни звезди на сцената. Софийската опера се радва на изключителен интерес от своята публика и продължава да привличаи от цял свят нови почитатели на официалния си сайт www.operasofia.bg, Facebook и Youtube.

Инициативата “SOFIA OPERA PEARLS STREAMS е създадена по идея на акад. Пламен Карталов, директора на Софийската опера и стартира на 15 март като до момента е гледана от над 150 хиляди онлайн зрители.

SOFIA OPERA PEARLS STREAMS продължава тази седмица със: Жизел от Адам на днес от 17.00 ч.с участието на Марта Петкова, Емил Йорданов, Румен Бонев, Еленко Иванов, Диляна Никифорова.

На 4 април от 17.00 ще гледаме “Дон Кихот“ от Минкус. С участието на звездите на Болшой театър - Екатерина Крисанова и Иван Василиев и солистите на Балетната трупа на Софийската опера - Цецо Иванов, Памела Пандова, Боряна Петрова, Милена Тодорова. На 5 април от 16.00 феновете на операта ще видят “Атила“ от Верди с участието на Орлин Анастасов, Радостина Николаева.

До този момент са излъчени седем спектакли. Това са: оперите “Борислав“ от Маестро Георги Атанасов, “Дон Кихот“ от Жул Масне, “Джоконда“ от Амилкаре Понкиели, “Трубадур“ от Джузепе Верди и “Набуко“ от Джузепе Верди, и балетите - “Корсар“ от Адолф Адам и “Баядерка“ от Лудвиг Минкус - все перли от богатия репертоар на театъра.

България

Икономика

Спорт

Павел Върба се оправдава след загуба на Лудогорец

Наставникът на Лудогорец Павел Върба изрази мнението си, че отборът на „орлите” има нужда от още време, за да намери точния си ритъм. Това с...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Според регистъра, който се води от Агенцията за безопасност на храните, около 680-700 обекта са регистрирани като хлебопроизводители. Според...

Прочети още:

Loading...