Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 124, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67911 BGN1 GBP = 2.23108 BGN1 CHF = 1.69571 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Бербатов гледа аматьори

Бербатов гледа аматьори

Бъл­гар­с­кият нападател Димитър Бер­батов предиз­вика истин­ски фурор по трибуните на стадион „Муур Лейн”, където играе шес­тодивизион­ният анг­лийски Сал­форд Сити. Бив­шият гол­майс­тор на Ман­чес­тър Юнай­тед изг­леда на живо сблъсъка между Сал­форд и Сток­порт Каунти от поред­ния кръг на Нешънъл Лийг Норт, завър­шил 1:1. Появата на Бер­батов бързо предиз­вика шумотевица в социал­ните мрежи, като мнозина дори прог­нозираха, че бъл­гаринът е пред зав­ръщане на зеления терен с фланел­ката на Сал­форд.

Това обаче е далеч от истината. В тима на Сал­форд, който е от Ман­чес­тър, сред­с­тва инвес­тират иконите на Юнай­тед – братята Гари и Фил Невил, Пол Скоулс, Ники Бът и Райън Гигс.

Бер­батов реши да уплътни част от свобод­ното се време в Анг­лия, посещавайки именно двубоя на „Муур Лейн”, прид­ружаван от доб­рия си приятел Гари Невил. Само преди няколко дни Бер­батов обяви, че бив­шият му съот­бор­ник ще бъде един от учас­т­ниците в благот­ворител­ния мач между фон­дациите на бъл­гарина и Луиш Фиго в София на 14 юни.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

САРА с мрачни прогнози за житото

САРА с мрачни прог­нози за житото

Пшеницата от новата реколта може да поевтинее до 232 лв. за тон, а средните добиви да падат със 17 %

С около 18% ще намалеят през 2018 година…

Прочети още:

Loading...