Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67911 BGN1 GBP = 2.23108 BGN1 CHF = 1.69571 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Хубчев отпраши за Германия

Хубчев отпраши за Германия

Селек­ционерът на Бъл­гария Петър Хуб­чев замина за Гер­мания вед­нага след светов­ната квалификация с Люк­сем­бург, завър­шила 1:1. Нас­тав­никът на тима хвана полет за Фран­к­фурт и ще се прибере по-късно в София. Семейс­т­вото на героя от САЩ94 живее във Фран­к­фурт, където между 1996 и 2001 година Хубси игра за мес­т­ния Айн­т­рахт. След пос­лед­ната световна квалификация селек­ционерът бе видимо разочарован и заяви, че сега не бил момен­тът да се обсъжда неговото бъдеще.

Както е извес­тно, договорът на Петър Хуб­чев като селек­ционер на национал­ния отбор по фут­бол бе до края на светов­ните квалификации.

“Много отпус­нато. Един­с­т­веното позитивно от мача е реак­цията на отбора през второто полув­реме. Просто играта не се получаваше. Още вед­нъж доказ­ваме нещо, което от години се прави в национал­ния отбор, че не всеки мач се играе на 100 %. Сега не е момен­тът да се комен­тира бъдещето ми”, обяви Хуб­чев след края на мача с Люк­сем­бург.

Селек­ционерът на Люк­сем­бург Люк Холц не скри, че е доволен от равен­с­т­вото 1:1 с Бъл­гария. “Ран­ният гол беше много важен. Предиш­ния мач пад­нахме 0:8 и сега беше важно да вкараме първи. Водихме през по-голямата част от двубоя, но нак­рая Бъл­гария успя да реализира. Някои наши играчи не играят на най-високо професионално ниво и при тях въз­с­тановяването е проб­лем, което пък се отразява и на отбора ни като цяло. Но този резул­тат е добър за нас”, каза Холц.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

САРА с мрачни прогнози за житото

САРА с мрачни прог­нози за житото

Пшеницата от новата реколта може да поевтинее до 232 лв. за тон, а средните добиви да падат със 17 %

С около 18% ще намалеят през 2018 година…

Прочети още:

Loading...