Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет19072018

Брой 141, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Бавят старта на Гришо в Рим

Бавят старта на Гришо в Рим

Дъжд прекъсна срещите от тенис тур­нира в Рим, където днес стар­тира Григор Димит­ров. Бъл­гаринът излиза срещу Кей Нишикори следобед в среща от втория кръг, но двубоят може да бъде забавен с часове, ако дъжда не спре. По прог­рама срещата между Димит­ров и най-добрият тенисист на Япония трябва да започне около 15,30 часа.Бившият водач в светов­ната ран­г­листа Новак Джокович започна с раз­г­ромна победа с 6:1, 6:2 срещу украинеца Алек­сан­дър Дъл­гополов учас­тието си на тур­нира от сериите “Мас­търс“ в Рим.

12-кратният носител на титли от Големия шлем се намираше в слаба форма в пос­лед­ните сед­мици, но срещу Дъл­гополов показа много силен тенис. Сър­бинът бе впечат­ляващ в пър­вия сет, който спечели за едва 20 минути.

За втория кръг се класира и деветият в основ­ната схема Давид Гофен (Бел­гия), който победи с 6:1, 6:2 аржен­тинеца Леонардо Майер. Денят се оказа добър за италиан­с­ките пред­с­тавители в тур­нира, след като и тримата — Фабио Фонини, Марко Чечинато и Матео Беретини, продъл­жиха към втория кръг. Фонини се наложи с 6:3, 6:1 над бив­шия полуфиналист от “Ролан Гарос“ Гаел Мон­фис, Беретини се наложи с 6:3, 7:6(1) над американеца Фран­сес Тиафо, докато Чечинато победи уруг­ваеца Пабло Куевас с 2:6, 7:5, 6:4.

България

Икономика

България подаде писмо за близко сътрудничество с ЕЦБ

Бъл­гария подаде писмо за близко сът­руд­ничес­тво с ЕЦБ

Правител­с­т­вото вчера даде ман­дат на финан­совия минис­тър да подаде официално заяв­ление за осъщес­т­вяване на близко сът­руд­ничес­тво с Европейска…

Прочети още:

Loading...

Култура

“Сигнал“ с грандиозно шоу в Пловдив

“Сиг­нал“ с гран­диозно шоу в Плов­див

Концертът по повод 40-годишния юбилей на групата ще се състои на 2 август от 20:30 ч. на сцената на Летния театър

Събитието е част от нац…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Loading...

Свят

Земеделие