Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет16112018

Брой 221, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.73006 BGN1 GBP = 2.21323 BGN1 CHF = 1.72092 BGN
Back Вие сте тук:Начало Обаче ОТВОРЕНО ПИСМО 

ОТВОРЕНО ПИСМО 

до членовете на Националния съвет на БСП от Здравко Кънчев, Трифон Панчев и Валери Митов 

В последните дни бивши ръководители на БСП излязоха с остри критики към ръководството на партията и в частност към Корнелия Нинова. Този факт предизвика дискусии в БСП, израз на това е и писмото, което пубикуваме в рубриката „Обаче”

Уважаеми другари, 

Обезпокоени от медийните изяви на наши другари, които през последните дни изобилстват в печатни и електронни издания, се обръщаме към Вас, с надежда, че на това ще бъде сложен край. Не намираме за редно, още по-малко отговорно, бивш председател на БСП да участва в очерняща партията и ръководството кампания, имайки предвид, че вече е имал възможност да покаже как трябва да се „води” партията. Припомняме, че неговият стил на управление ни доведе до най-ниските резултати от последните години. 

Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и местна власт. Дълбоко се съмняваме, че с подобни изявления тези „другари” помагат за спечелването им. А може би не искат БСП да сложи край на хегемонията на ГЕРБ?! 

Призоваваме критиките да бъдат след изборите, до тогава уважаемите другари, ако не искат да помагат, поне да не пречат. Вътрешнопартийните проблеми в БСП се решават на партийни форуми, а не през малкия екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на ръководен пост. Така доказваш, че си в БСП, заради идеи и каузи, а не за личен интерес към днешна дата и за реваншизъм.

Вярвайки, че писмото ни ще бъде прочетено от „загрижените” другари, оставаме с уважение: 

Здравко Кънчев – председател на ОбС на БСП – Габрово, 

Трифон Панчев – член на ОБ на НС на МО на БСП 

и председател на МО на БСП – Дряново, 

Валери Митов – председател на МО на БСП — Габрово

България

Икономика

Култура

Спорт

ПСВ (Айндховен) с интерес към Кирил Десподов

ПСВ (Айндховен) с интерес към Кирил Десподов

Кирил Десподов продължава да е най-следеният играч от ЦСКА, а според “Тема Спорт“ интерес към таланта има от страна на холандския шампион ПС

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие