Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет24052018

Брой 101, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65833 BGN1 GBP = 2.23044 BGN1 CHF = 1.66624 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Монако гази в Шампионската лига

Монако гази в Шампионската лига

Монако изх­върли Ман­чес­тър Сити от Шам­пион­с­ката лига и е на чет­вър­т­финал. “Монегас­ките“ опровер­гаха прог­нозите на специалис­тите и зас­лужено ликуваха след 3:1 в мача реванш от осминафиналите на тур­нира. Домакините имаха да навак­сат пасива си от пър­вия мач, в който загубиха с 3:5 на “Етихад“.

Монако поведе още в 8-ата минута чрез Килиан Мбемпе. В 29-ата минута Фабиньо покачи резул­тата. В 71-вата минута Лерой Сане успя да намали на 2:1. Само 6 минути по-късно обаче домакините нанесоха трети удар чрез Тиему Бакайоко. „В навечерието на мача ме попитаха дали се страхувам от този двубой. Нямаше страх. Това беше мач, от който можеш само да спечелиш, от тези, които се играят до пълно изтощение. Обичам двубоите с висок залог“, комен­тира треньорът на Монако Леонардо Жар­дим.

Монако за пос­ледно прес­кочи 1/8-финалите на тур­нира през 2015 година, когато елиминира Арсенал. Тимът от княжес­т­вото е без поражение в шест домакин­с­тва в над­п­реварата — 5 победи и 1 равен­с­тво.

Вече са ясни всички чет­вър­т­финалисти в Шам­пион­с­ката лига. Това са: Атлетико (М), Бар­селона, Реал, Байерн (М), Борусия (Дор­т­мунд), Ювен­тус, Лес­тър и Монако. Жребият е нас­рочен за 17 март.

България

Икономика

Китай готов да строи у нас завод за асемблиране на тежкотоварни автомобили

Китай готов да строи у нас завод за асем­б­лиране на теж­котоварни автомобили

Заместник-министърът на тран­с­порта, инфор­мацион­ните тех­нологии и съоб­щенията Велик Зан­чев се срещна с пред­с­тавители на ръковод­с­т­вото на най-…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Рентата в Добричко скочи с 9 процента

Рен­тата в Доб­ричко скочи с 9 процента

Около 41% от обработваемите площи в страната се стопанисват от арендатори

Наемането на земедел­ски земи в най-плодородния район на Бъл­гария по…

Прочети още:

Loading...