Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21052018

Брой 98, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.66016 BGN1 GBP = 2.23971 BGN1 CHF = 1.66128 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Георги Дерменджиев защити националния селекционер

Георги Дерменджиев защити националния селекционер

Георги Дерменджиев защити националния селекционер

Дунав взе точка на Лудогорец в Разград

Треньорът на Лудогорец Георги Дер­мен­джиев защити Петър Хуб­чев, призовавайки всички да уважават решенията на национал­ния селек­ционер. Той комен­тира и факта, че Мар­селиньо не е повикан в национал­ния тим за светов­ната квалификация с Холан­дия на 25 март. „Дяков ще отсъс­тва три сед­мици. Трябва да уважаваме решенията на Петър Хуб­чев. Той е национален селек­ционер. Пос­тоянно комен­тираме, някой се обаж­дал от някъде, викал тоя, викал оня“, заяви Дер­мен­джиев.

Треньорът на Лудогорец беше категоричен, че тимът му не е под­ценил Дунав, въп­реки изненад­ващия резул­тат 2:2 на „Лудогорец Арена“. „С Дунав правим атрак­тивни мачове. Изпус­нахме един куп положения, но във фут­бола се гледа резул­татът. Нап­равихме грешки, от които фут­болис­тите на Дунав се въз­пол­з­ваха“, комен­тира Дер­мен­джиев.

Това са фут­болис­тите, с които раз­полагам. Вяр­вам и раз­читам на тях. Винаги може да се допусне гол. Ние за около 20 минути имахме четири или пет ситуации. Не е имало под­ценяване. Имаше един момент, в който се наруши организацията на отбора ни и трябва да говорим за това, а не за под­ценяване. Имаше моменти, в които атакуваме с четирима играчи, които тър­сят топ­ката, и когато я губехме, трудно се прибираха. Затова бяха и моите указания“, анализира нас­тав­никът.

Има много време до мача с ЦСКА. Изиг­рахме много срещи, под­готов­ката беше нап­рег­ната. Като се съберем отново след паузата ще започ­нем да мис­лим за мача на „Бъл­гар­ска армия”. Ще имаме учебна игра през паузата. Имаме класни играчи. Всеки влиза и дава това, на което е способен. Осем месеца играхме в цикъл сряда — събота и сме свик­нали. Този фор­мат на шам­пионата е труден, защото има десет плейофни мача“, завърши Георги Дер­мен­джиев.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Бунт на розопроизводителите

Бунт на розоп­роиз­водителите

Изкупната цена са срина тотално, дестилериите дават по 1,60 за килограм набран цвят

Розоп­роиз­водители блокираха в ран­ния съботен ден пътя към…

Прочети още:

Loading...