Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67911 BGN1 GBP = 2.23108 BGN1 CHF = 1.69571 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Четвърта поредна загуба за Гришо

Четвърта поредна загуба за Гришо

Четвърта поредна загуба за Гришо

Квалификант отстрани Димитров в Монте Карло

Григор Димит­ров записа чет­върта поредна загуба и отпадна още след пър­вия си двубой от “Мас­търс“ в Монте Карло. Хас­ков­лията отс­тъпи с 6:4, 3:6, 2:6 пред гер­ман­с­кия квалификант Ян-Ленард Щруф.

Гришо поведе в двубоя след силно изиг­ран първи сет, но след него се срина и записа загуба. Двубоят продължи 2 часа.

Гер­ман­с­кият квалификант успя да пробие успешно бек­хенда на хас­ков­лията, който пласира само два добри такива удара, а иначе бе без­к­райно неубедителен и неефек­тивен с него.

Сер­висът също не бе поз­натото силно оръжие на Гришо, който не нап­рави впечат­ление с нито едно от обичай­ните си ком­поненти в арсенала.

Така Григор продължи спада в резул­татите си след началото на годината и двете титли в Бриз­бън и София, както и полуфинала на Australian Open.

На пос­лед­валите “Мастърс“-и в Индиън Уелс, Маями и сега в Монте Карло хас­ков­лията запиша общо една победа, а в Ротер­дам отпадна на чет­вър­т­финал, докато при дебюта си в Маракеш също бе сразен в самото начало.

Чет­вър­тата му поредна загуба го лиши от въз­мож­ността да пробие в топ 10, след като по-рано и Жо-Вилфред Цонга бе елиминиран. Григор не можа да заличи 25-те точки пасив спрямо фран­цузина и ще почака за намес­т­ване сред елита на мъж­кия тенис.

Лош ден имаха две бъл­гар­ски тенисис­тки в САЩ. Елица Кос­това отпадна в пър­вия кръг на тур­нира по тенис на чер­вени кор­тове в американ­с­кия град Дотан с наг­раден фонд 50 хиляди долара. Кос­това отс­тъпи пред пор­тугал­ката Мишел де Брито с 2:6, 6:2, 4:6. Пос­тавената под номер 5 в основ­ната схема бъл­гарка отрази два мач­бола в решител­ния трети сет, но не намери сили за обрат. Другата бъл­гарка в над­п­реварата Сесил Каратан­чева също загуби. Тя беше надиг­рана от №328 в света румън­ката Жак­лин Крис­тан с 6:2, 6:1.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

САРА с мрачни прогнози за житото

САРА с мрачни прог­нози за житото

Пшеницата от новата реколта може да поевтинее до 232 лв. за тон, а средните добиви да падат със 17 %

С около 18% ще намалеят през 2018 година…

Прочети още:

Loading...