Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт22052018

Брой 99, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.66016 BGN1 GBP = 2.23971 BGN1 CHF = 1.66128 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Фалстарт на ЦСКА

Фалстарт на ЦСКА

Фалстарт на ЦСКА

Не се движехме правилно, призна Стамен Белчев след равенството със Славия

Треньорът на ЦСКА Стамен Бел­чев логично не бе никак доволен от равен­с­т­вото 1:1, което тимът му нап­рави със Славия в пър­вия кръг на Първа лига. Специалис­тът посочи множес­тво грешки в играта на своя тим и изрази надежди, че те ще бъдат коригирани въз­можно най-бързо.

“Целта ни беше да започ­нем с победа. Не се получи. Когато не победиш на старта, е фал­с­тарт. Дадохме на Славия много свободни прос­т­ран­с­тва и не успяхме да се реализираме положенията. Нямаше агресия в нашата игра и на моменти играхме много бавно. Когато не се движиш правилно, няма как да ти се получи играта., сподели Бел­чев.

Спор­т­ният дирек­тор на ЦСКА Пламен Мар­ков категорично се противопос­тави на това да се правят големи зак­лючения от ремито с „белите”. Той призна, че е очак­вал да види повече от фут­болис­тите, но под­черта, че нищо драматично не се е случило.

Няма паника. Днес започва шам­пионатът! Няма да даваме оценки на съдиите, проб­лемът е в неумението да вкар­ваме голове. ЦСКА трябва да вкарва положенията, които съз­дава и чак след това да търси друга причина“, каза спор­т­ният дирек­тор.

ЦСКА може да под­сили хал­фовата си линия с бивш младежки национал на Фран­ция. Бордо обяви на официал­ния си профил в „Туитър“, че раз­решава на халфа Юнес Каабуни да премине тес­тове при „чер­вените“. Пробите на 22-годишния фран­цузин ще протекат от днес до 27 юли.

Каабуни е продукт на школата на „жирон­дин­ците“, но така и не успява да се наложи в пър­вия отбор и има общо 18 мача за тима в Лига 1 в рам­ките на два сезона. Хал­фът е бивш национал на Фран­ция във въз­рас­тите до 19 и до 20 г.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Бунт на розопроизводителите

Бунт на розоп­роиз­водителите

Изкупната цена са срина тотално, дестилериите дават по 1,60 за килограм набран цвят

Розоп­роиз­водители блокираха в ран­ния съботен ден пътя към…

Прочети още:

Loading...