Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69512 BGN1 GBP = 2.23856 BGN1 CHF = 1.70131 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Грант отказал заплата от 30 000 долара

Грант отказал заплата от 30 000 долара

Бив­шият мени­джър на Челси Аврам Грант е отказал да поеме Лев­ски, тъй като е имало огромно раз­минаване във финан­совите условия. Според инфор­мациите от Израел 62-годишният специалист не е останал доволен от пред­ложените от „сините“ 30 000 долара месечна зап­лата. Изис­к­ваният на Грант са били много по-високи, въп­реки че пред­ложената от соб­с­т­веника на Лев­ски Спас Русев сума е щяла да нап­рави от израелеца най-високоплатения треньор в Бъл­гария.

Медиите в родината на Аврам Грант припом­нят, че когато през 2014 година той е поел национал­ния отбор на Гана, е нап­равил голям ком­п­ромис с финан­совите си изис­к­вания и е склонил на зап­лата от 50 000 долара на месец. „Сините“ обаче дори не са пред­ложили и такива пари и затова бив­шият мени­джър на Челси, Пор­т­с­мут и Уест Хям в момента не е начело на Лев­ски.

За треньор на тима от „Герена“ беше наз­начен Делио Роси, който дебютира неофициално със загуба 1:3 в кон­т­ролата със Слив­нишки герой.

България

Икономика

Култура

Пос­рещ­нахме Бога – Слънце с орфически ритуал

С танц на жриците, след­ван от ритуално факелно шес­т­вие до светилището на богинята Кибела на Зайчи връх, премина пос­рещането на Бога — Слънце…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Дочакахме и чума да мори овцете

Дочакахме и чума да мори овцете

Близо 320 хиляди птици пък ще бъдат унищожени заради грипа, установен във ферма край Добрич

За първи път у нас е отк­рита чума по овцете.Болес…

Прочети още:

Loading...