Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Teрвел Пулев прегази украинец

Teрвел Пулев прегази украинец

Teрвел Пулев прегази украинец

Българският боксьор с пета победа при професионалистите

Тер­вел Пулев победи по категоричен начин украин­с­кия си против­ник Артьом Редко в пос­лед­ния мач от галавечерта на професионал­ния бокс в Бер­лин. Братът на Коб­рата прегази против­ника си, започ­вайки да го налага още от началото на срещата. Пър­вият рунд премина в опоз­наване, но през втория Тер­вел определено наложи своето над­мощие, като в края нанесе няколко добри попадения на украинеца.

В началото на третия рунд Пулев започна много активно, като показа желание да прик­лючи бързо мача, и притисна в ъгъла Редко. Наложи се реферът да раз­дели двамата бок­сьори. При под­новяването на бит­ката пос­ледва истин­ска канонада от удари, които пратиха Редко в нок­даун, след което пос­ледва прек­ратяване на мача преди края на рунда. Брон­зовият медалист в полутежка категория от олим­пийс­ките игри в Лон­дон 2012 вдигна победоносно ръце за радост на бъл­гарите в залата в Бер­лин. За Тер­вел Пулев това е пета победа от пет мача до момента при професионалис­тите.

След края на мача на ринга се качи и Куб­рат Пулев, който беше плътно до брат си. По-късно Нова телевизия съобщи, че най-добрият ни бок­сьор при професионалис­тите ще има мач в Чикаго в началото на 2018 година, който може да бъде за една от светов­ните титли на WBA. “Такъв мач ще има и се надявам да е за световна титла, всеки момент трябва да се раз­бере, зависи от шефа на WBA Мен­доза, който е уведомен, знае, бях до Колум­бия, надявам се да го вземат това решение и да играем“, комен­тира Пулев пред Нова телевизия.

В момента Коб­рата се въз­с­тановява от кон­тузия, която получи преди бит­ката за светов­ната титла срещу Антъни Джошуа, което не му поз­воли да излезе на ринга. Пулев все пак остава претен­дент за светов­ната титла.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...