Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря18072018

Брой 140, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.6688 BGN1 GBP = 2.21574 BGN1 CHF = 1.67222 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

Трабзонспор предлага 1,5 милиона евро за голмайстора на „червените”

Ръковод­с­т­вото на ЦСКА е отх­вър­лило пред­ложение на Траб­зон­с­пор на стой­ност 1,5 милиона евро за гол­майс­тора на отбора Фер­нандо Каранга. 26-годишният бразилец прави много силен сезон и от “Бъл­гар­ска армия“ приз­наха, че към него има сериозен интерес, въп­реки че отрекоха за кон­к­ретни пред­ложения.

Каранга под­сили ЦСКА от бразил­с­кия втородивизионен Боа Ешпорте през миналата зима, като вече дос­тигна границата от 20 попадения след само 27 срещи за отбора. От началото на нас­тоящата кам­пания нападателят има 14 гола и 5 асис­тен­ции в 15 двубоя на “чер­вените“.

В същото време плей­мей­кърът на ЦСКА Тиаго Род­ригес отвя кон­курен­цията за играч на месец октом­ври. За пор­тугалеца гласуваха 16 от общо 20 спор­тни медии в традицион­ната анкета на Прес­к­луб Бъл­гария.

Род­ригес игра много силно през месец октом­ври, като отбеляза 3 гола в три срещи, като две от попаденията бяха във вратата на Лев­ски при равен­с­т­вото 2:2. От началото на сезон 2017/18 фут­болис­тите на ЦСКА спечелиха общо 5 наг­ради за играч на кръга и три за играч на месеца.

С най-много отличия до момента е гол­майс­торът в пър­вен­с­т­вото Фер­нандо Каранга, който има три наг­ради за играч на кръга и две за играч на месеца. Тиаго Род­ригес е с един приз за играч на кръга и един за играч на месеца. Гус­таво Кулма също бе избиран за играч на кръга.

България

Скандал след скандал по проблемите на хората с увреждания

Скан­дал след скан­дал по проб­лемите на хората с увреж­дания

И Мая Манолова бясна на социалното ведомство, преписвали стари закони

Законоп­роек­тът за интег­рация на хората с увреж­дания, който под­готвя соц…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Протестът на овцевъди и козевъди се мести в София

Протес­тът на овцевъди и козевъди се мести в София

Тъй като не беше пос­тиг­нато споразумение с Минис­тер­с­тво на земеделието, храните и горите (МЗХГ) как сек­торът да бъде ком­пен­сиран от загубени…

Прочети още:

Loading...