Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет19072018

Брой 141, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Милан не ставал за гледане

Милан не ставал за гледане

Нас­тав­никът на Милан Дженаро Гатузо определи играта на отбора като “нес­таваща“ за гледане след равен­с­т­вото 1:1 с Фиорен­тина, но сподели и позитиви, като отбеляза, че фут­болис­тите започ­ват да играят като отбор. “Определено не ставаме много за гледане, но поне започ­нахме да правим някои неща като отбор“, каза Рино.

“Пър­вото полув­реме не бе много добро, но през второто се пред­с­тавихме по-силно. Не бе чудесно, но поне взехме точка. Някои играчи не се пред­с­тавиха на нуж­ното ниво, но мисля, че изиг­рахме мача по начина, по който тряб­ваше. Не поемахме много рис­кове и за пръв път намерихме сили да израв­ним“, добави Гатузо.

В същото време медиите в Италия изчет­каха сериозно офан­зив­ните хал­фове на Лудогорец Мар­селиньо и Ван­дер­сон. Те предуп­редиха, че който и да е треньор на росонерите по време на 1/16-финалните мачове от Лига Европа срещу раз­г­рад­чани, то той ще трябва да внимава най-много с двамата. Срещата на “Лудогорец Арена“ е на 15 фев­руари от 20 часа, а реван­шът е на 22-ри от 22,05 ч.

“Всички пишат за гол­майс­тора Клаудиу Кешеру, който може да ти вкара по всяко време с левия крак. Всъщ­ност истин­с­ката душа на Лудогорец са Ван­дер­сон и Мар­селиньо. От тях идва фан­тазията, а и немалко от головете. Така че Милан трябва да внимава с двамата, защото те са много креативни”, се казва в материал на spaziocalcio.it.

“Ако до мачовете с бъл­гарите Гатузо е все още на пей­ката, то той трябва да ограничи прос­т­ран­с­т­вата на съпер­ника, да не поз­воли на бразил­ците да дриб­лират. Както и да изпол­зва слабос­тите на против­ника, които са в защита”, допълва медията.

България

Икономика

България подаде писмо за близко сътрудничество с ЕЦБ

Бъл­гария подаде писмо за близко сът­руд­ничес­тво с ЕЦБ

Правител­с­т­вото вчера даде ман­дат на финан­совия минис­тър да подаде официално заяв­ление за осъщес­т­вяване на близко сът­руд­ничес­тво с Европейска…

Прочети още:

Loading...

Култура

“Сигнал“ с грандиозно шоу в Пловдив

“Сиг­нал“ с гран­диозно шоу в Плов­див

Концертът по повод 40-годишния юбилей на групата ще се състои на 2 август от 20:30 ч. на сцената на Летния театър

Събитието е част от нац…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие