Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет19072018

Брой 141, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ивелин Попов: Няма интриги и групички в националния тим

Ивелин Попов: Няма интриги и групички в националния тим

Ивелин Попов: Няма интриги и групички в националния тим

До месец ще реша дали оставам в Спартак (Москва), разкри нападателят

Нападателят на национал­ния отбор и рус­кия гранд Спар­так (Мос­ква) Ивелин Попов заяви пред Sportal.bg, че селек­ционерът на дър­жав­ния тим Петър Хуб­чев е променил много неща. “Винаги съм меч­тал да бъда в национал­ния отбор. Рад­вам се, че държа ниво, което ми поз­волява да бъда част от тима. Петър Хуб­чев промени много неща. При него играя на раз­лични позиции. Доста негативни неща се изсипаха, след като изпус­нах дуз­пата с екипа на Бъл­гария. Няколко месеца по-късно под­писах договор със Спар­так (Мос­ква)”, започна Попов.

“Има добър колек­тив в национал­ния отбор. Сега в тима няма звезди, няма играчи, които си мис­лят, че са супер фут­болисти. Ние сме фут­болисти на средно ниво. Няма инт­риги и групички в отбора. Мачът с Швеция беше най-добрият двубой в пос­лед­ните години. Този успех ни дава самочув­с­т­вие. Вяр­ваме в Петър Хуб­чев, слушаме какво ни говори и изпъл­няваме. Точно това е и причината за победата над Швеция“, твърди фут­болист номер 1 за 2016-а.

Нападателят на рус­кия гранд Спар­так (Мос­ква) сподели, че 2017 година е била успешна, защото е успял да спечели тит­лата на страната, но допълни, че не е доволен от лич­ната си статис­тика, и раз­кри, че ще се реши до месец дали ще остане в със­тава на Масимо Карера.

“Доста силна година за мен, защото спечелих отличия. Не съм много доволен от лич­ната си статис­тика, но съм доволен, че успях да помогна и Спар­так да стане шам­пион на Русия. Проб­лемите на нашия тим са срещу по-слабите отбори. Срещу по-добрите се справяме много по-добре. Мачовете срещу Ливър­пул и Севиля у дома пък бяха най-запомнящите се за мен в Шам­пион­с­ката лига”, заяви Попов.

“Има оптимизъм в отбора, всички са нас­т­роени за победи. Нещата ще бъдат по-добре през втория полусезон. Започ­вам под­готовка със Спар­так (Мос­ква). Всичко е въз­можно. Може да остана в тима, а може и да сменя клуба”, раз­кри нападателят.

“Траб­зон­с­пор се появи, пред­ложи ми по-голяма зап­лата, страхотни условия, но аз останах в Спар­так, за да играя в Европа. Ще помисля върху подобна оферта, ако сега се появи отново”, завърши Ивелин Попов.

България

Икономика

България подаде писмо за близко сътрудничество с ЕЦБ

Бъл­гария подаде писмо за близко сът­руд­ничес­тво с ЕЦБ

Правител­с­т­вото вчера даде ман­дат на финан­совия минис­тър да подаде официално заяв­ление за осъщес­т­вяване на близко сът­руд­ничес­тво с Европейска…

Прочети още:

Loading...

Култура

“Сигнал“ с грандиозно шоу в Пловдив

“Сиг­нал“ с гран­диозно шоу в Плов­див

Концертът по повод 40-годишния юбилей на групата ще се състои на 2 август от 20:30 ч. на сцената на Летния театър

Събитието е част от нац…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие