Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт17072018

Брой 139, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.6688 BGN1 GBP = 2.21574 BGN1 CHF = 1.67222 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ники Михайлов дебютира с победа за Омония в Кипър

Ники Михайлов дебютира с победа за Омония в Кипър

Ники Михайлов дебютира с победа за Омония в Кипър

Вратарят игра 30 минути заради червен картон на титуляра

Бъл­гар­с­кият вратар Николай Михай­лов нап­рави успешен дебют за новия си отбор Омония, воден от Ивайло Петев, при победата с 3:0 като гост на Алки Орок­лини. Нашият страж влезе в игра в 60-ата минута, когато титуляр­ният вратар получи чер­вен кар­тон. Ники Михай­лов се справи безуп­речно и въп­реки че неговият отбор доигра срещата с човек по-малко, спечели мача без да допусне попадение, а нашият вратар се отчете с няколко много добри спасявания.

Омония е в средата на класирането в кипър­с­кото пър­вен­с­тво. Чер­веният кар­тон на неговия кон­курент гаран­тира, че Михай­лов ще пази и след­ващия мач.

“Чув­с­т­вам се добре от това, че победихме. Хубаво е, че не ни вкараха гол. Благодаря на отбора и треньора за пос­рещането. Пър­вите ми впечат­ления от пър­вен­с­т­вото са положителни. Нивото е малко по-добро от това в Бъл­гария. Важ­ното за нас е Омония да побеж­дава. Ще продъл­жавам да се старая, за да получавам минути и да помагам на отбора. Мисля че ще съм напълно готов за мача в събота“, комен­тира Михай­лов пред мес­т­ните медии.

Бъл­гар­с­кият полузащит­ник Владимир Гаджев игра цял мач за Анор­тозис при равен­с­т­вото 0:0 като гост на Докса. Срещата беше от 18-ия кръг на кипър­с­кото пър­вен­с­тво. С успеха Анор­тозис зас­тигна лидера АЕК (Лар­нака). И двата тима делят върха с 37 точки.

България

Скандал след скандал по проблемите на хората с увреждания

Скан­дал след скан­дал по проб­лемите на хората с увреж­дания

И Мая Манолова бясна на социалното ведомство, преписвали стари закони

Законоп­роек­тът за интег­рация на хората с увреж­дания, който под­готвя соц…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Протестът на овцевъди и козевъди се мести в София

Протес­тът на овцевъди и козевъди се мести в София

Тъй като не беше пос­тиг­нато споразумение с Минис­тер­с­тво на земеделието, храните и горите (МЗХГ) как сек­торът да бъде ком­пен­сиран от загубени…

Прочети още:

Loading...