Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт17072018

Брой 139, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.6688 BGN1 GBP = 2.21574 BGN1 CHF = 1.67222 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Антон Недялков: Не съм разочарован, че ще играя в САЩ

Антон Недялков: Не съм разочарован, че ще играя в САЩ

Антон Недялков: Не съм разочарован, че ще играя в САЩ

Христо Стоичков изигра положителна роля за моя трансфер в Америка, обяви националът

Бив­шият фут­болист на ЦСКА Антон Недял­ков даде интервю за клуб­ния сайт на “чер­вените“ няколко дни преди да отпътува за САЩ, където ще продължи кариерата си в отбора на Далас. Недял­ков обеща, че ако има въз­мож­ност, някой ден отново ще се върне да играе за “чер­вените“.

“Смесени чув­с­тва изпит­вам. Все пак играх за един от най-добрите, да не кажа най-добрия отбор в Бъл­гария. Не ми е много приятно, че напус­кам сега, но така се случи. Дойде добра оферта, поговорихме с ръковод­с­т­вото и решихме, че трябва да отида, за да над­г­радя качес­т­вата си и да трупам още опит. Говорихме доста, в рам­ките на 2 сед­мици, опитаха се да ме задър­жат, но моето желание бе, ако има добра оферта, да я приема. Прецених, че е по-добре да отида някъде, където да поиг­рая, да трупам опит“, заяви Недял­ков.

“Не съм пред­полагал, че мога да имам кариера в САЩ. Мис­лел съм, че мога да отида на почивка. Искал съм да играя някъде в Европа. Не съм разочарован от решението си, надявам се да е добро. Рис­кувам, но се надявам да се получат нещата. Хората се опит­ват да раз­виват тима и мисля, че ще се получи добре. Все пак съм защит­ник, не би тряб­вало да ми е трудно“, каза още Антон Недял­ков за новия си клуб.

Христо Стоич­ков ми се обади, поз­д­рави ме. Щом казва, че се е намесил, би тряб­вало да е изиг­рал добра роля“, сподели още бив­шият играч на “чер­вените“.

“В съз­нанието ми ще остане невероят­ната пуб­лика. Без нея нямаше да успеем да нап­равим тол­кова неща през пос­лед­ните две години. Винаги нас­т­ръх­вам, когато чуя хората на стадиона, и съм си каз­вал, че трябва да дам мак­симума от себе си. Имам доста любими моменти. Особено когато съм побеж­давал отбора на Лев­ски. Когато сме ги били, това ми е било най-щастливото нещо. Радос­тен съм, че съм показал такава игра, че да мога, като изляза от терена, хората да са доволни и да ръкоп­ляс­кат. Затова играеш, за да могат хората да оценят труда и качес­т­вата ти. Тренирам и играя от малък и по-опитните играчи са ми каз­вали — работи, за да ти се отп­лати трудът. Това е начинът — мак­симално себераз­даване на тренировка, тър­пение и всичко ще си дойде на мяс­тото. Никога не съм си мис­лел, че ще играя за ЦСКА, но когато стъпих на „Армията”, всичко се обърна. Ако мога да се върна след време, ще е най-невероятното нещо, което може да нап­равя. Надявам се тази година да спечелят въз­можно най-много купи. ЦСКА ще остане в сър­цето ми. На феновете ще кажа да не ме упрек­ват за решението, което съм взел. Пожелавам успешна година, шам­пион­ска титла и Купа на Бъл­гария“, завърши националът Антон Недял­ков.

България

Скандал след скандал по проблемите на хората с увреждания

Скан­дал след скан­дал по проб­лемите на хората с увреж­дания

И Мая Манолова бясна на социалното ведомство, преписвали стари закони

Законоп­роек­тът за интег­рация на хората с увреж­дания, който под­готвя соц…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Протестът на овцевъди и козевъди се мести в София

Протес­тът на овцевъди и козевъди се мести в София

Тъй като не беше пос­тиг­нато споразумение с Минис­тер­с­тво на земеделието, храните и горите (МЗХГ) как сек­торът да бъде ком­пен­сиран от загубени…

Прочети още:

Loading...