Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт17072018

Брой 139, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.6688 BGN1 GBP = 2.21574 BGN1 CHF = 1.67222 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Коутиньо платил 10 милиона за трансфера си в Барса

Коутиньо платил 10 милиона за трансфера си в Барса

Бразил­с­кият национал Фелипе Коутиньо сам е платил 10 милиона евро от тран­с­фера си за 160 милиона от Ливър­пул в Бар­селона. 25-годишният офан­зивен халф се е решил на тази стъпка, за да може сдел­ката да стане въз­можно най-бързо, пише „Ел Мундо Депор­тиво“. Изданието допълва, че бразилецът ще премине медицин­ски прег­леди и днес ще бъде официално пред­с­тавен пред медиите.

Мени­джърът на Ливър­пул Юрген Клоп комен­тира пред официал­ния сайт на клуба продаж­бата на Коутиньо. „С голямо нежелание се сбогуваме с добър приятел, страхотен човек и фан­тас­тичен фут­болист. Не е тайна, че Филипе искаше този тран­с­фер още от юли месец насам, когато от Бар­селона проявиха интереса си към него. Филипе искаше на всяка цена тази сделка да се осъщес­тви. Независимо от това ние успяхме да го задър­жим и след лет­ния тран­с­ферен прозорец с надеж­дата, че ще можем да го убедим да остане и да бъде част от това, което планираме, но не успяхме. Ясно е, че феновете ще са разочаровани. Кол­кото и да е трудно да се приеме този факт, това е част от живота и част от фут­бола — хората си имат соб­с­т­вени мечти и цели за реализиране”, заяви Клоп.

България

Скандал след скандал по проблемите на хората с увреждания

Скан­дал след скан­дал по проб­лемите на хората с увреж­дания

И Мая Манолова бясна на социалното ведомство, преписвали стари закони

Законоп­роек­тът за интег­рация на хората с увреж­дания, който под­готвя соц…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Протестът на овцевъди и козевъди се мести в София

Протес­тът на овцевъди и козевъди се мести в София

Тъй като не беше пос­тиг­нато споразумение с Минис­тер­с­тво на земеделието, храните и горите (МЗХГ) как сек­торът да бъде ком­пен­сиран от загубени…

Прочети още:

Loading...