Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21052018

Брой 98, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.66016 BGN1 GBP = 2.23971 BGN1 CHF = 1.66128 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Българинът сам поискал да напусне, обясни мениджърът на нашия национал

Договорът на бъл­гар­с­кия национал Алек­сан­дър Тонев с елит­ния италиан­ски Кротоне е прек­ратен, обявиха официално от клуба, без да посоч­ват мотиви. Решението е изненад­ващо, тъй като Тонев беше основен играч на тима в началото на сезона, а интерес към него не лип­с­ваше по време на зим­ния тран­с­ферен прозорец, но от Кротоне така и не го пус­наха никъде.

От италиан­с­кия клуб съоб­щиха и за раз­дялата с още двама фут­болисти, които не влизат в плановете на треньора Вал­тер Дзенга. Това са Арис­тотелес Ромеро и Казим Сулич, които бяха пратени под наем в Словения.

След 24-jия кръг в Серия „А” Кротоне е на 17-о място с актив от 21 точки, на четири пун­кта от зоната на изпадащите.

Внезап­ната раз­дяла на Алек­сан­дър Тонев и Кротоне извън тран­с­фер­ния прозорец предиз­вика изненада сред фенове и специалисти. В тази връзка мени­джърът на бъл­гар­с­кия национал – Антони Раво, даде разяс­нение относно прек­ратяването на договора на крилото.

“Искам да обясня ситуацията около Алек­сан­дър Тонев и след като прочетох някои неща, пред­почитам да кажа каква е истината: „Алек­сан­дър Тонев не беше щас­т­лив от цялата ситуация в Кротоне в пос­лед­ните няколко сед­мици. Преди няколко дни Алек­сан­дър поиска от мен да прек­ратим договора му с Кротоне, но никога, както прочетох в някои медии, това не е било инициатива или решение на самия клуб. Искам да бъда ясен, че решението е на фут­болиста, един­с­т­вено и само негово.”

Антонио Раво разясни, че споразумението за прек­ратяването на този договор е било пос­тиг­нато на 12 фев­руари. „Искам също така да добавя, че Алек­сан­дър можеше да чака до края на договора си и да си взима парите. Но той отказа да приеме тази ситуация просто защото това не е неговият ман­талитет. Алек­сан­дър иска да играе фут­бол и той е истин­ски боец и със­тезател. Искам да пот­върдя на всички, които следят кариерата му, че Алек­сан­дър е много мотивиран и готов за нови предиз­викател­с­тва. И ние работим в тази посока“, завърши мени­джърът на бъл­гар­с­кия национал.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Бунт на розопроизводителите

Бунт на розоп­роиз­водителите

Изкупната цена са срина тотално, дестилериите дават по 1,60 за килограм набран цвят

Розоп­роиз­водители блокираха в ран­ния съботен ден пътя към…

Прочети още:

Loading...