Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон16072018

Брой 138, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67983 BGN1 GBP = 2.21028 BGN1 CHF = 1.67108 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра вече официално е фут­болист на ЦСКА. Той под­писа своя договор с клуба вчера. Укра се присъедини към тима по време на лагера в Сан­дан­ски. Той тренираше индивидуално, тъй като се въз­с­тановяваше от сериозна травма, а докато отборът беше в Испания, Укра се лекуваше в специализиран рехабилитационен цен­тър в Гер­мания.

Пор­тугалецът вече тренира заедно с отбора и скоро ще бъде на раз­положение на старши треньора Стамен Бел­чев за пред­с­тоящите важни битки в Първа лига и за Купата на Бъл­гария.

Андре Мон­тейро играе като крило по двата фланга и има сериозна визитка и опит в родината си, където е записал 160 мача в Първа лига с екипите на Олянензе, Порто, Брага и Рио Аве. През изминалия сезон офан­зив­ният халф изиг­рава 19 срещи и вкарва 5 гола в шам­пионата на Саудит­ска Арабия с фланел­ката на Ал Фатех.

Укра е роден на 16 март 1988 година и е от школата на гранда Порто. През сезон 2010/2011 година е част от пред­с­тавител­ния тим на „драконите“, за които изиг­рава няколко мача и заедно с Фал­као, Хълк и останалите си съот­бор­ници печели шам­пион­с­ката титла, Купата и Супер­купата на Пор­тугалия, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има учас­тие с юношес­кия национален тим на родината си до 19 години на финалите на европейс­кото пър­вен­с­тво през 2007 г. в Авс­т­рия. През пролетта на 2015 година получава повик­вателна и прави дебют за „А“ отбора на Пор­тугалия в приятел­ска среща срещу Кабо Верде.

България

Вежди Рашидов дарява заплатата си за онкоболна млада жена

Вежди Рашидов дарява зап­латата си за онкоболна млада жена

Пред­седателят на пар­ламен­тар­ната комисия по кул­тура Вежди Рашидов съобщи днес, че дарява 3000 лева за лечението на тежко бол­ната Надежда Ого…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Странджа се опълчи на властта

Стран­джа се опълчи на властта

Премиерът Бойко Борисов не посмя да отиде при гневните земеделци, пострадали от опасната болест по животните им

Премиерът Бойко Борисов изпра…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Защо плаче баба Дора?

Защо плаче баба Дора?

Цял месец държавните чиновници не могат да кажат как опасната болест по овцете и козите е дошла у нас

Защо баба Дора плаче, а хората си скубя…

Прочети още:

Loading...