Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря18072018

Брой 140, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67065 BGN1 GBP = 2.20437 BGN1 CHF = 1.67911 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Домусчиев посочи колко още победи са нужни за титлата

Домусчиев посочи колко още победи са нужни за титлата

Домусчиев посочи колко още победи са нужни за титлата

Шест точки разлика са малко и всяка грешка може да ни струва скъпо, каза босът на Лудогорец

Соб­с­т­веникът на Лудогорец Кирил Домус­чиев обяви, че темата с оставането на Димитър Димит­ров начело на тима през след­ващия сезон не е актуална, тъй като той си има договор. Босът на „орлите” от Раз­г­рад допълни, че отборът трябва да запише още 3 или 4 победи, за да си гаран­тира тит­лата, защото 6 точки раз­лика с ЦСКА към този момент са малко.

“Има още важни мачове. Не трябва да под­ценяваме отборите от пър­вата шес­тица. Всеки двубой е дерби, тъй като силите са израв­нени в края на сезона. Всеки отбор играе, за да пос­тигне някакви цели. Само Верея се със­тезава за честта си. Тряб­ват ни още поне 3 или 4 победи, за да спечелим тит­лата”, комен­тира Домус­чиев пред Канал 3.

Имах шесто чув­с­тво, че ще победим Лев­ски и до пос­ледно вяр­вах, че ще вкараме гол. Лудогорец винаги прави чудеса в края. Така се случва и в срещите ни в Европа. Вратарят на Лев­ски Божидар Мит­рев нап­рави много спасявания. Шест точки раз­лика са малко и всяка една грешка може да ни струва скъпо. Херо си има договор и за догодина, затова тази тема не е актуална”, продължи соб­с­т­веникът на тима от Раз­г­рад.

Лудогорец има европейско поведение. Надявам се и колегите от ЦСКА да се дър­жат европейски. Виж­дате, че ние не комен­тираме реферите — кар­тони, наказания и подобни неща. Ние томахавка срещу никого не сме вадили, за да я заравяме. Не помня някой наш треньор да е комен­тирал съдиите. Някои хора се опит­ват да ни вкар­ват във филми. Дано Лев­ски играе в сряда както срещу нас. Не ми се занимава с прос­тотии, защото после пак ще кажат, че съм извадил томахав­ката. Не трябва да съз­даваме нап­режение”, каза още Домус­чиев.

Питайте БФС кои президенти оказ­ват натиск на съдиите, те по-добре знаят. Всеки клуб трябва да се научи да прег­лъща неус­пехите и да се радва на успехите. Нямам пред­почитания кой отбор да спечели Купата на Бъл­гария”, завърши биз­нес­менът.

България

Икономика

Ако душата на Странджа плаче, разумът става жалък

Ако душата на Стран­джа плаче, разумът става жалък

Душата на Стран­джа е по-велика от всички дирек­тиви, анализи, преценки и дейс­т­вия на админис­т­рацията. Защо БАБХ я пренеб­регна? Защото работи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Продадоха компанията на Уинстийн

Продадоха ком­панията на Уин­с­тийн

Ком­пания на скан­дал­ния продуцент Харви Уайн­с­тийн, който бе забър­кан в скан­дали за сек­суално насилие над 50 жени, беше продадена, след като о…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

И премиерът Бойко Борисов носи лична отговорност за случилото се с чумата по животните, категорична е Корнелия Нинова

„Искаме остав­ката на ми…

Прочети още:

Loading...