Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед24062018

Брой 122, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69512 BGN1 GBP = 2.23856 BGN1 CHF = 1.70131 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Новият нас­тав­ник на Лудогорец Пауло Аутори беше официално пред­с­тавен от седем­к­рат­ния шам­пион на Бъл­гария. Бразилецът за пос­ледно е водил Атлетико (Паранензе).

За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициоз­ния проект на Лудогорец. За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията, която искам. Бях в пос­лед­ните години главен мени­джър в Бразилия“, започна Аутори.

Граж­данин съм на света. Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израс­т­ваме и да пос­тиг­нем големи успехи. Имам изб­ран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов. Доволен съм и съм щас­т­лив да съм тук във вашата дър­жава и отбор. Най-важно за клуба е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продъл­жим с това пос­тоян­с­тво, трябва да тър­сим най-добрите въз­мож­ности. Най-важно е да съх­раним иден­тич­ността на фут­болис­тите. Естес­т­вено някои неща ще се случ­ват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Като всеки професионалист съм запоз­нат с фут­болис­тите, какво ще става в бъдеще, ще дис­кутираме, когато нап­равим нещо. Всеки ден ще работим. Фут­болис­тите трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си“, комен­тира за финал Аутори.

България

Икономика

Култура

Пос­рещ­нахме Бога – Слънце с орфически ритуал

С танц на жриците, след­ван от ритуално факелно шес­т­вие до светилището на богинята Кибела на Зайчи връх, премина пос­рещането на Бога — Слънце…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Дочакахме и чума да мори овцете

Дочакахме и чума да мори овцете

Близо 320 хиляди птици пък ще бъдат унищожени заради грипа, установен във ферма край Добрич

За първи път у нас е отк­рита чума по овцете.Болес…

Прочети още:

Loading...