Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб20102018

Брой 201, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69998 BGN1 GBP = 2.22651 BGN1 CHF = 1.708 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Новият наставник на Лудогорец Пауло Аутори беше официално представен от седемкратния шампион на България. Бразилецът за последно е водил Атлетико (Паранензе).

За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициозния проект на Лудогорец. За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията, която искам. Бях в последните години главен мениджър в Бразилия“, започна Аутори.

Гражданин съм на света. Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израстваме и да постигнем големи успехи. Имам избран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов. Доволен съм и съм щастлив да съм тук във вашата държава и отбор. Най-важно за клуба е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности. Най-важно е да съхраним идентичността на футболистите. Естествено някои неща ще се случват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Като всеки професионалист съм запознат с футболистите, какво ще става в бъдеще, ще дискутираме, когато направим нещо. Всеки ден ще работим. Футболистите трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си“, коментира за финал Аутори.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие