Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет22032019

Брой 311, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72259 BGN1 GBP = 2.26684 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бразилец е новият треньор на Лудогорец

Бразилец е новият треньор на Лудогорец

Бразилец е новият треньор на Лудогорец

Пауло Аутори ще отговаря по всички спортно-технически въпроси

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че Димитър Димитров-Херо е подал оставка като треньор на седемкратните шампиони. Цялата спортно-техническа власт преминава в ръцете на Пауло Аутори. 61-годишният бразилец трябваше да бъде само главен мениджър и да отговаря за спортно-техническите въпроси в целия клуб, включително и школата. След изразеното желание за напускане от страна на Херо Аутори ще се заеме и с ръководството на първия отбор.

Лудогорец следва своята стратегия да надгражда. През годините сме си поставяли винаги все по-високи цели, като главна е била винаги клубът да се развива и да се мерим с над средноевропейското ниво. Вече имаме главен мениджър – Пауло Аутуори. Една легенда на бразилския и световния футбол. Първоначално нашето желание беше той да стане главен мениджър в клуба, силният човек, който да отговаря за спортно-техническите въпроси в първия отбор. Искахме да въведем нова концепция. На Димитър Димитров му беше предложено да остане треньор. Но той пожела да напусне. Джентълменски говорихме. Разменихме виждания. Той подаде своята оставка. Димитър Димитров вече не е треньор на Лудогорец. За момента това е само формално, тъй като документално още нищо не е оформено. Искам да благодаря на Димитър Димитров за хубавите моменти. Не се съмнявам, че той ще поеме нов отбор, защото конвертируеми треньори като него не остават без работа. Може би от екипа му само Детелин Маслов ще остане в клуба, но той ще работи в школата”, обяви Петричев.

Лудогорец привлече и кондиционния треньор на Атлетико (Мадрид) Иван Диас. Испанецът обяви мотивите си да започне работа в тима от Разград:”Моята история е много дълга в Атлетико. Нуждаех се да изляза в чужбина. Мисля, че мога да помогна на Лудогорец. Ще се опитаме да подобрим индивидуалните качества на играчите, за да сме по-добри в Европа. Дойдох, за да натрупам опит извън Испания и заради желанието на Лудогорец.”

Първият тренировъчен лагер на тима от Разград ще бъде от 7 до 15 юни в Смолян. Той ще завърши с контрола срещу Марица (Пловдив). От 18 юни до 1 юли шампионите ще се готвят в Австрия.

Лудогорец ще проведе и контролна среща с националния отбор на Сирия по време на лятната си подготовка. Останалите проверки на „орлите“ ще бъдат срещу шампионите на Азербайджан, Хърватия и на Швейцария – Карабах, Динамо (Загреб) и Йънг Бойс (Берн), както и срещу руския Ахмат (Грозни) и срещу местния Адмира Вакер.

Икономика

Горивата пак взеха да бъркат яко в джоба ни

Горивата пак взеха да бъркат яко в джоба ни

В първия пролетен ден цените им са най-високи от началото на годината

Горивата на българския пазар поскъпнаха през тази седмица до най-висока…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Фермер: Липсата на влага е пагубнa

Фермер: Липсата на влага е пагубнa

Ако не завали, в опасност са не само есенниците, но и пролетниците

Ако не паднат скоро дъждове, положението може да се окаже трагично не само…

Прочети още:

Loading...