Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон18062018

Брой 118, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68664 BGN1 GBP = 2.23984 BGN1 CHF = 1.6897 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Александър Тонев пред завръщане в ЦСКА

Александър Тонев пред завръщане в ЦСКА

Александър Тонев пред завръщане в ЦСКА

Собственикът на клуба Гриша Ганчев инспектира лагера на „армейците” в Тетевен

Юношата на ЦСКА Алек­сан­дър Тонев обяви, че е готов да се завърне на “Бъл­гар­ска армия”. По време на дис­кусия с фенове в профила си в социал­ната мрежа преди няколко дни Тонев си бе пус­нал снимка от национал­ния отбор, а редица привър­женици му пишат “да се връща в ЦСКА”. Крилото реши да отговори на един от тях вчера чрез комен­тар, който гласи: “С удовол­с­т­вие ще си дойда в ЦСКА, стига някой да ме покани”.

28-годишният Тонев е без отбор от фев­руари насам, след като раз­т­рогна с елит­ния италиан­ски Кротоне. Флан­говият нападател така и не си намери нов клуб през пролетта, а и в момента явно няма дос­татъчно добри оферти.

Тонев игра за ЦСКА от 2008 до 2011 година, с изк­лючение на сезон 2009/10, когато бе под наем в Сливен. Има 42 мача и 4 гола за “армей­ците” в Първа лига преди да бъде продаден на Лех (Поз­нан). Тонев беше тран­с­фериран от Полша в Астън Вила, игра под наем в Сел­тик, а беше и във Фрозиноне в Серия “А”.

Сега ЦСКА раз­полага с трима флан­гови нападатели — Кирил Дес­подов, Едвин Джеси и Енрике Рафаел, а и Станис­лав Манолев може да играе като крило. В момента обаче опит­ният национал е кон­тузен и ще се завърне на терена едва в средта на август.

В същото време Гриша Ган­чев прис­тигна в Тетевен, където отборът на ЦСКА е на лагер, и изг­леда цялата тренировка на тима. Биз­нес­менът раз­говаря с всички играчи и им пожела успешна и пол­зот­ворна под­готовка. Ган­чев проведе работна среща и с новия треньор Нес­тор Ел Маес­тро.

Соб­с­т­веникът на клуба лично се увери, че условията, които пред­лага хотел “Олимп“ в Тетевен на ЦСКА, са отлични. Нес­лучайно за поредна година отборът провежда част от под­готов­ката си в планин­с­кия град.

В Тетевен ЦСКА ще се под­готвя до 18 юни, когато ще изиг­рае и пър­вата си кон­т­рола — от 17 часа срещу Етър (Велико Тър­ново).

България

Икономика

1000 лв. “Гражданска отговорност“ за джигитите на пътя

1000 лв. “Граж­дан­ска отговор­ност“ за джигитите на пътя

Драс­тично увеличение на задъл­жител­ната зас­т­раховка “Граж­дан­ска отговор­ност“ за нарушителите на пътя пред­вижда проек­тът за въвеж­дането на сис…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Брюксел ни реже 15 % от парите по селската програма след 20121 г.

Брюк­сел ни реже 15 % от парите по сел­с­ката прог­рама след 20121 г.

Еврокосията безпомощна да предотврати изкуственото раздробяване на земеделски стопанства и записването им на името на фиктивни млади фермери...

Прочети още:

Loading...