Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон18062018

Брой 118, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68664 BGN1 GBP = 2.23984 BGN1 CHF = 1.6897 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Дерменджиев избяга от безпаричието в Казахстан

Дерменджиев избяга от безпаричието в Казахстан

Георги Дер­мен­джиев вече не е треньор на казах­с­тан­с­кия Ордабаси, съобщи Sports.kz. Бъл­гар­с­кият специалист пое тима в средата на януари, като дебютира с победа 2:1 над Шах­тьор (Караганди).

Ордабаси е на чет­върто място след 13 срещи в пър­вен­с­т­вото — 6 победи, 6 загуби и едно равен­с­тво. Клубът се класира за Лига Европа през миналата година, но в крайна сметка не получи лиценз за учас­тие.

Преди по-малко от две сед­мици Дер­мен­джиев призна, че не е получавал зап­лата от четири месеца, а играчите не са взимали своите въз­наг­раж­дения от три. В крайна сметка това е довело и до раз­дялата. Договорът на Дер­мен­джиев е прек­ратен еднос­т­ранно по вина на клуба. Трик­рат­ният шам­пион с Лудогорец ще бъде пос­лед­ван от помощ­ника си Петко Пет­ков, който също напуска тима.

България

Икономика

1000 лв. “Гражданска отговорност“ за джигитите на пътя

1000 лв. “Граж­дан­ска отговор­ност“ за джигитите на пътя

Драс­тично увеличение на задъл­жител­ната зас­т­раховка “Граж­дан­ска отговор­ност“ за нарушителите на пътя пред­вижда проек­тът за въвеж­дането на сис…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Брюксел ни реже 15 % от парите по селската програма след 20121 г.

Брюк­сел ни реже 15 % от парите по сел­с­ката прог­рама след 20121 г.

Еврокосията безпомощна да предотврати изкуственото раздробяване на земеделски стопанства и записването им на името на фиктивни млади фермери...

Прочети още:

Loading...