Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря18072018

Брой 140, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67065 BGN1 GBP = 2.20437 BGN1 CHF = 1.67911 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Титуляр на Хърватия пропуска мача с Англия

Титуляр на Хърватия пропуска мача с Англия

Удар понесе национал­ният селек­ционер на Хър­ватия Златко Далич, след като един от основ­ните му фут­болисти, ще пропусне полуфинал­ната среща от Мон­диал 2018 с Анг­лия, твърди “Марка“. Става дума за дес­ния бранител на Атлетико (Мад­рид) Шиме Вър­салко, който до момента игра в абсолютно всички срещи на “шах­матис­тите“ на светов­ното пър­вен­с­тво.

Фут­болис­тът получи кон­тузия в коляното в 97-ата минута при победата с дузпи над домакина Русия, а в крайна сметка трав­мата се оказала дос­татъчно сериозна, за да изкара Вър­салко от смет­ките за мача с “трите лъва“ на 11 юли.

Изданието допълва още, че най-вероятно Домагой Вида ще заеме мяс­тото на дес­ния бек, а бив­шият фут­болист на Тот­нъм Вед­ран Чор­лука ще си пар­т­нира в цен­търа на отб­раната с Деян Лов­рен.

Треньор­с­кият щаб и феновете на национал­ния отбор на Анг­лия също са притес­нени. Причината за това е кон­тузията на Джор­дан Хен­дер­сън, който е под въп­рос за срещата на „Луж­ники“ в Мос­ква.

Капитанът на Ливър­пул има проб­лем в зад­ната част на бед­рото, получен по време на чет­вър­т­финал­ния мач с Швеция, когато Хен­дер­сън беше заменен в 85-ата минута. Селек­ционерът Саут­гейт е готов със замес­т­ник на 28-годишния халф, но феновете имат друг повод за притес­нения. Джор­дан Хен­дер­сън е считан за кадем на „трите лъва“. В пос­лед­ните си 29 мача на национал­ния отбор, в които играчът на Ливър­пул е учас­т­вал, Анг­лия няма загуба – 23 победи и шест равен­с­тва.

България

Икономика

Ако душата на Странджа плаче, разумът става жалък

Ако душата на Стран­джа плаче, разумът става жалък

Душата на Стран­джа е по-велика от всички дирек­тиви, анализи, преценки и дейс­т­вия на админис­т­рацията. Защо БАБХ я пренеб­регна? Защото работи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Продадоха компанията на Уинстийн

Продадоха ком­панията на Уин­с­тийн

Ком­пания на скан­дал­ния продуцент Харви Уайн­с­тийн, който бе забър­кан в скан­дали за сек­суално насилие над 50 жени, беше продадена, след като о…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

И премиерът Бойко Борисов носи лична отговорност за случилото се с чумата по животните, категорична е Корнелия Нинова

„Искаме остав­ката на ми…

Прочети още:

Loading...