Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет22022019

Брой 291, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72259 BGN1 GBP = 2.25313 BGN1 CHF = 1.72062 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Иван Вуцов: Левски ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните години

Иван Вуцов: Левски ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните години

Иван Вуцов: Левски ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните години

Легендата на Левски — Иван Вуцов смята, че клубът ще се подобри под ръководството на Славиша Стоянович.

“Левски трябва да подобрява непрекъснато играта си. Според мен отборът ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните две три години. Вече е време да настъпи малко по-сериозна промяна. Стоянович притежава добра визитка, но ще видим. Дано успее да върне Левски там, където му е мястото.

Не мога да кажа дали раздялата с Делио Роси беше закъсняла. Не го познавам много добре, както и методите му на работа са ми неизвестни. Но много дълго се задържа в Левски, а резултатите не идваха и се стигна до раздялата. Дано сега с новия наставник да е по-добре“, заяви Вуцов.

Естествено е, че треньорът иска нови футболисти. Той много добре знае какво му е необходимо. На някои позиции Левски няма нужната бройка играчи. Не трябва да се делят футболистите на наши и ваши, на чужденци и българи. А трябва да се направи една добра амалгама, ако искат нещо да постигнат. Не може да се отделят само едните или другите“.

Вуцов засегна темата и за отложения двубой с Милан в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов: “Така не се прави. Трябва нещо да е сигурно и да се сключи договор, за да е ясно всичко. Така трябва да се правят нещата. А не днес става, а утре не става и след десет дни някакво друго извинение. Това не е хубаво и за хората, които постоянно биват залъгвани. Трябва да се намери отбор, с който да се направи зрелище, отговарящо на името на такъв голям човек и спортист като Георги Аспарухов“.

От „Топ спорт”

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Всеки четвърти в „Напоителни системи“ е чиновник

Всеки четвърти в „Напоителни системи“ е чиновник

В администрацията са заети общо 440 човека или 28% от служителите, а останалите1 149 са работници

Всеки четвърти служител на държавната компа…

Прочети още:

Loading...