Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет17082018

Брой 162, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72017 BGN1 GBP = 2.18533 BGN1 CHF = 1.73098 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Десподов: Ел Маестро се старае да ни предаде шампионски дух

Десподов: Ел Маестро се старае да ни предаде шампионски дух

Десподов: Ел Маестро се старае да ни предаде шампионски дух

Талан­тът на ЦСКА Кирил Дес­подов заяви, че старши треньорът на отбора Нес­тор ел Маес­тро тотално преоб­разява наг­ласата на играчите и се опитва да им предаде шам­пион­с­кия дух, който той носи в себе си.

Крилото сподели, че Копен­хаген не е неп­реодолим съпер­ник и “чер­вените“ се целят в групите на Лига Европа.

“Ел Маес­тро промени доста неща — започна с трениров­ките, а след това и с ман­талитета на фут­болис­тите. Опитва се да вкара шам­пион­с­кия дух. Той знае как да завърши първи и се опитва да ни го вкара в главите и на нас. Треньорът има доста силни качес­тва, раз­бира много фут­бола. Няма значение дали е млад, или стар. Какво като е на 35 години — виж­дате, че се справя много добре, имаме страхотен колек­тив, забав­ляваме се, пос­тоянно сме усмих­нати и нещата на терена ни се получават.

Иска да вкара и по-директен стил на игра, което на мен и на повечето фут­болисти в предни позиции ни допада много. Срещу Копен­хаген ще има много здрава битка на терена. Те ca доста силов отбор, раз­читат на единобор­с­тва. Но ние ще им отговорим с тях­ното оръжие. Гледал съм ги в Шам­пион­с­ката лига и в Лига Европа и знам, че имат много опит.

Не мисля обаче, че шан­совете ни да продъл­жим нап­ред са малки. И на тях няма да им е лесно, защото имаме прек­расна пуб­лика. Вяр­вам, че можем да стиг­нем до групите. Ние сме доста силен отбор и не виж­дам причина да не вяр­ваме. Започ­нахме силно пър­вен­с­т­вото, което дава увереност и самочув­с­т­вие, но не тол­кова, че да летим в облаците. Знаем какво изис­ква треньорът от нас, правим го и досега е успешно. Не се успокояваме от пред­нината пред Лудогорец. Както са на пет точки зад нас, така може да имат пет аванс. Всичко зависи от нас.

В никакъв случай не отпис­вам и Лев­ски. Не успяха да нап­равят силни мачове в Лига Европа, но със сигур­ност ще съз­дават проб­леми на нас и Лудогорец. Този сезон пър­вен­с­т­вото ще е по-интересно и ще има повече кон­курен­ция. Ние нап­равихме доста силен отбор и ще гоним до дупка тит­лата.

Не бих преминал в друг бъл­гар­ски клуб, това няма как да се случи. ЦСКА си е ЦСКА, обичам този отбор. Но и моята алтер­натива не е Бъл­гария, а да изляза в чуж­бина. Нека да минат мачовете в евротур­нирите и ще видим какво ще стане. Засега не мисля за тран­с­фер. Имам своите мечти, но не мисля, че на аудиторията й е много интересно какви са те“, сподели Дес­подов пред медиите.

България

Екс­перт: Губи се време в спорове, вместо да се работи по Закон за хората с увреж­дания

Работ­ната група по изгот­вяне на нов Закон за хората с увреж­дания спори по критериите за определяне на национално пред­с­тавителни организации …

Прочети още:

Loading...

Икономика

Гафът с Търговския регистър бута до дни правителството?

Гафът с Тър­гов­с­кия регис­тър бута до дни правител­с­т­вото?

Притеснен, премиерът Борисов до дни маха шефката на регистъра, не бил доволен как работи

„Πoлитичecĸи aнaлизaтopи в мoя eĸип пpeд­виж­дaт, чe a…

Прочети още:

Loading...

Култура

Йоан Левиев- психологът на човешката душа

Йоан Левиев– психологът на човеш­ката душа

Много значим е приносът му за развитието на българския национален стил

Йоан Левиев – още един ярък творец от великолеп­ната плов­див­ска петорка…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Слън­чевото и сухо време, харак­терно за лятото, съдейс­тва не ветеринар­ните власти за лик­видирането на огнищата от птичи грип, така че сега ст…

Прочети още:

Loading...