Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон24062019

Брой 118, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.72838 BGN ↓ 1 GBP = 2.18712 BGN ↓ 1 CHF = 1.7609 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Михайлов: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи

Михайлов: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи

Михайлов: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи

Форматът на Първа лига е интересен и харесван от всички, твърди президентът на БФС.

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира съвсем лаконично казуса с полиграфа, на който бяха подложени няколко футболисти на Черно море заради съмнения за симулативна игра в двубоя срещу ЦСКА. Той бе категоричен, че този въпрос се решава от компетентните органи в държавата, а футболната ни централа няма правораздавателни правомощния.

Освен това Михайлов обяви, че БФС подписва нов 3-годишен договор с Българския спортен тотализатор (БСТ). Контрактът е на обща стойност 600 000 лева. „Вече 4 години имаме тяхната подкрепа. Много е важно всички отбори поне с топките да са на равни начала. За нас като футболен съюз е важна подкрепата от БСТ. Дано с помощта на държавата да разширим програмата за подпомагане на детско-юношеския футбол. Тази година са включени 15 и 17-годишните“, каза Михайлов при представянето на топките, с които ще се играе в Първа, Втора и Трета лига през новия сезон. За отборите ни от елита те ще бъдат по 60 за всеки клуб, а за тимовете от Втора лига - 20. Третодивизионните отбори ще получат 10 топки.

„Постигнахме промяна на инфраструктурата на много стадиони. Играе се на осветление, повечето съоръжения във Втора лига имат добри терени. Разговаряли сме да разширим тази програма за развитие на детско-юношеския футбол. Мисли се за бъдещето. Последните три първенства бяха много оспорвани. Новият формат всички го харесват - медии и телевизии. Излъчват се всички мачове и нека пожелаем лек жребий на всички отбори и успех в следващото първство“, каза Борислав Михайлов преди тегленето на жребия за предстоящото първенство в Първа и Втора лига.

Икономика

За какво изхарчихте парите на държавата, господин Борисов?

За какво изхарчихте парите на държавата, господин Борисов?

Правителството изтегли нови 300 000 000 лева без да дава обяснения защо, нито за какво е прахосан излишъкът

На 19 юни 2019 г. Министерството ...

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Къщите за гости – скъп подарък за скъпи хора

Къщите за гости – скъп подарък за скъпи хора

Няма особен смисъл в проверките на къщи за гости. Една-две може да изскочат като построени и употребявани за лично ползване, но всички други...

Прочети още:

Loading...