Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон15072019

Брой 134, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.73805 BGN ↑ 1 GBP = 2.17828 BGN ↑ 1 CHF = 1.76408 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Чочев и Палермо стават аматьори

Чочев и Палермо стават аматьори

Чочев и Палермо стават аматьори

Българският национал Ивайло Чочев ще се подвизава при аматьорите в трета дивизия в италианския футбол от новия сезон. Причината за това е, че неговият клуб Палермо не подаде навреме документацията за лиценз за Серия Б. Сицилианците се бореха до последно дори за промоция в елита, но заради финансовите си проблеми бяха изправени пред изхвърляне в Серия Ц. Те обжалваха решението и обявиха, че ще подадат документация за лиценз за втория ешелон, но са изпуснали срока.

Шефовете на Палермо имаха време да подадат необходимите документи до полунощ на 24 юни. От федерацията обявиха, че това не се е случило, като ръководителите на клуба са закъснели буквално с една минута. Точно заради това забавяне те са поискали да им бъде направено изключение.

Оказало се обаче, че документите не просто пристигнали твърде късно, но и са сгрешени, така че на практика няма как да бъде направен компромис за Чочев и компания да се подвизават в професионалния футбол от следващата кампания.

Това ще бъде причината и всички играчи на Палермо да преминат в други отбори без трансферни суми. Заплатата на българския футболист обаче се запазва, тъй като тя се изплаща от ФИФА, защото Чочев получи контузия по време на двубой на националния отбор.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Продължава пръскането срещу комари

Продължава пръскането срещу комари

От вторник, 16 юли 2019 г., продължават инсектицидните обработки чрез авиационно третиране срещу комари на засегнатите площи по поречието на...

Прочети още:

Loading...