Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт20082019

Брой 159, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76153 BGN ↓ 1 GBP = 2.13558 BGN ↓ 1 CHF = 1.79698 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) БФС удари Царско село заради съмнителни мачове

БФС удари Царско село заради съмнителни мачове

БФС удари Царско село заради съмнителни мачове

Съд до дупка, не може без доказателства да се хвърлят подобни обвинения, закани се собственикът на наказания тим Стойне Маналов

Дисциплинарната комисия към БФС порица и наказа Царско село с имуществена санкция в размер на 5000 лева. Това решение е на база сезиране на футболната централа от експерт по почтеността в БФС за сезон 2018/2019. Същата санкция важи и за Струмска слава. В този период и двата отбора играеха във Втора лига.

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, говори пред Гонг. бг броени минути след като гръмна поредния скандал в родния футбол. “Съд до дупка. Не може без доказателства да се хвърлят подобни обвинения. Нека прокуратурата да се намеси. Ще се съдим до последно с тези, които ни обвиняват без да имат доказателства“, заяви Манолов.

Собственикът на Царско село каза още, че обмисля отказване от футбола. “Не съм далеч от мисълта да се откажа от футбола. В един момент ще хвърля кърпата. Не е проблем глобата. Проблем е, че се лепва петно върху клуба и върху моето име. Никой не си е намерил авторитета на улицата. За толкова много години, никога не ми се е случвало подобно нещо“, каза собственикът на новака в елита на българския футбол.

Скандалът идва няколко дни след като членът на Изпълкома на БФС Венци Стефанов категорично обяви, че в българския футбол нямало уговорени мачове. “Ние започваме да виждаме във всяко нещо измама. Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби. Смятам, че в българското първенство няма уредени мачове“, каза президентът на Славия Венци Стефанов.

България

Икономика

Култура

В тревненската галерия “Гъбенски“ се откри изложба “Форма - 2019“.

В тревненската галерия “Гъбенски“ се откри изложба “Форма - 2019“.

В тревненската галерия “Гъбенски“ е открита изложба с художествени творби от деветото издание на международния симпозиум “Форма - 2019“. Лет...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие