Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон27012020

Брой 270, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.77239 BGN ↑ 1 GBP = 2.31973 BGN ↑ 1 CHF = 1.82583 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Любо Ганев ще създава треньорски съвет

Кандидатът за президент на БФ волейбол Любо Ганев заяви пред БЛИЦ, че ако бъде избран за шеф на централата ще създаде треньорски съвет. “В моята управленска платформа съм заложил включването на треньорски съвет. Специалистите ще решат кое е най-доброто преди да вземем правилното решение. Тепърва ще обмисляме нещата. Очакваме докладите от треньорите на мъжкия и женския национален отбор – Силвано Пранди и Иван Петков. Сега предстои да изберем селекционери на юношеските гарнитури. Ще разгледаме CV-тата на кандидатите и ще преценим“, каза легендата.

“На този етап още не е ясно, кой ще поеме мъжкия национален отбор. Очакваме доклада на Пранди и след това ще дискутираме бъдещето му. Целта пред Пранди беше да ни класира на Олимпиадата, което не се случи. Много съжаляваме за пропуснатия шанс, но е така във волейбола, жалко... Но всички видяхте, че момчетата се раздадоха. Отборът игра добре, но малко не ни достигна“, коментира Ганев.

Относно оттеглянето на опитните Теодор Салпаров и Виктор Йосифов от националния отбор, Ганев добави: “Нормално беше да се откажат, вече са на години. Уважавам решението им. Постигнаха много и всички трябва да им благодарим.“

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие