Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт31032020

Брой 61, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Собственикът на Локомотив (Пд) предложи на колегите си да си ударят по един шамар

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, даде интервю за Gong.bg, след като БФС взе решение шампионатът да бъде подновен. Бизнесменът попита при това положение кога отборите ще се подготвят за мачовете. В типичния си стил Крушарски предложи на футболните деятели да седнат на една маса и да обсъдят сложната ситуация. И ако се наложи, да си ударят по един шамар.

- Г-н Крушарски, какъв е вашият коментар за решението взето на работната среща в Бояна, след като се постави цел започване на първенството през месец май?

- Това е ясно, но дали ще започне през месец май? Това е въпросът. Това, което видях набързо, защото пътувам за Стара Загора, че от 1-ви или 15-и ще стартира първенството. Добре, започваме на първи, но кога ще се подготвят отборите? Или не трябва да го правят?

- Може би са им необходими поне две седмици за подготовка?

- Контравъпрос? Кога? Поне две седмици по-рано. Добре, но има забрана за събиране на хора на едно място. Днес бях на стадион „Локомотив“ и видях, че има жандармерия. Какво ще правим?

- Знаете, може би, за една легендарна песен на Куин – „Шоуто трябва да продължи“. На това мнение ли сте?

- Трябва твърдо да кажем на хората, моите уважения, първенството ще започне на 1-ви или на 15-и. Хайде ще кажем втората дата, защото е по-реална. Отборите могат да започнат да се готвят от първи. Но това трябва да е съгласувано и да бъде свършено. Този път не отборите, а някой от горе, трябва да си свърши работата. Тези, които дават предложенията да седнат и да си направят добре математиката, защото минимум десет дни трябват на отборите, за да се подготвят.

- Дори първенството да започне през май, оптимист ли сте, че може да се играе пред публика?

- В никакъв случай няма да има зрители. Как ще има? Месец май ще е пикът на вируса. Това, което се говори и пише, май някой не го чете. Това казаха лекарите.

- Мислите ли вече в насока съкращаване на разходите в клуба?

- Оформям договорите за следващата година. Вече говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го направя и с третия футболист. Аз съм си направил математиката. Има някои, които ще си тръгнат. Чакам треньорът да се върне и да седнем, за да се съберем. Оттам нататък нашият бюджет е направен. Ще говорим за тези месеци, в които са си почивали, да вземат по-малко пари. Това ще се разберем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят.

- Какви поуки според вас в момента трябва да си извадят всички футболни хора?

- Това, което казах още преди две седмици – стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да седнем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо. А не само да намираме маана, защото като гледам всичките колеги сме от Трънския край. Знаете ли защо?

- Защо?

- Трънчанинът най-обича да намира маана, което правят в момента. Всеки търси кусури на другия и гледа как да го прекара.

България

Икономика

Култура

Почина писателят фронтовик Юрий Бондарев

Писателят Юрий Бондарев почина вчера в Москва на 96-годишна възраст. Бондарев е известен с романите си за Втората световна война - “Тишина“,...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Надуват цените на агнешкото по Великден, искат 8 лева за кило живо тегло

Надуват цените на агнешкото по Великден, искат 8 лева за кило живо тегло

Миналата седмица земеделският министър Десислава Танева обяви, че има уверение от търговските вериги, че и за Великден ще продават само бълг...

Прочети още:

Loading...