Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб28032020

Брой 59, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.7811 BGN ↓ 1 GBP = 2.14108 BGN ↑ 1 CHF = 1.83922 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Попето гостувал на националния селекционер в Пловдив

Попето гостувал на националния селекционер в Пловдив

Ивелин Попов разказа кои са хората, опитали да го върнат в националния отбор, но без успех. Играчът на руския Ростов е категоричен, че повече няма да играе за държавния тим. Попов и съпругата му Елена Паришева дори гостували в Пловдив на националния селекционер Георги Дерменджиев и жена му, но и това не е довело до промяна на решението му. “Благодаря на Георги Дерменджиев. Той беше един от хората, в които наистина видях желание да ме върне в отбора. Срещахме се с него, постоянно бяхме в контакт, след всеки мач за първенството се чувахме и обсъждахме и други двубои. Бяхме в Пловдив с моята съпруга, с г-н Дерменджиев и неговата съпруга, поговорихме си. Аз извадих моите доводи пред него. Президентът на БФС Михаил Касабов беше другият, който имаше желание наистина да се завърна в националния отбор. Всички други, които даваха интервюта - не съм имал разговор с тях“, обясни Попов пред bTV.

“Преди Нова година Гриша Ганчев ми звънна и също така ми каза, че е хубаво да се върна, за което му благодаря. Аз съм си взел решението, казах им го, даже мисля, че е излишно повече да се коментира. Нека се концентрират върху тези, които са здрави и във форма и да продължават без мен“, добави играчът на Ростов.

Попов говори и за положението в Русия, където вече има над 400 случаи с коронавирус. “Като цяло мерките не са така затегнати, както в България и в редица други държави по света. Лично за нас, за Ростов мога да говоря. Тук няма ограничения и карантини. Във футболния клуб всеки ден тренираме, децата си ходят и на детски градини, на училище. Засега не са така затегнати нещата, както в други страни. Не можем да кажем, че не се притесняваме, но самата нация тук възприема по-спокойно нещата. Виждате дори от новините, че пращат в Италия медици, учени, военни, оказват помощ“, разказа Попов.

България

Младежкото обединение на БСП-София ще помага на възрастни хора

Младежкото обединение на БСП-София ще помага на възрастни хора

„Нека да бъдем отговорни и дисциплинирани!“, призовават младите социалисти

„Осъзнавайки сериозността на ситуацията с новия коронавирус и невъ...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Чудотворецът, който ни научи да очистваме душата си със смях

Чудотворецът, който ни научи да очистваме душата си със смях

130 години от рождението на автора на “Не съм от тях!“

На 25-и март, точно преди 130 години е роден един рядък талант на словото и четката - ...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие